Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Práce? S námi to jde snadno!

18. 03. 2008 | Finance
Přestože nezaměstnanost v Praze je na jedné z nejnižších hodnot v naší republice, ti kteří práci hledají, vědí, že se může jednat o běh na velmi dlouhou trať, při němž leckdy vezmou zavděk kompromisem.

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří by chtěli pracovat, ale vhodnou práci zatím nenalezli, pak je právě pro vás určen projekt, který pro pražské obyvatele připravila Hospodářské komora hlavního města Prahy.

Co projekt nabízí? Osobní a kariérní poradenství, vzdělání v oblasti informačních technologií, odborné rekvalifikační kurzy a kompletní poradenský servis při hledání zaměstnání dle vašich představ.

Práce Vy přitom nezaplatíte ani korunu, protože projekt je spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZDARMA tak získáte kvalitní vzdělání zakončené osvědčením s celorepublikovou platností.

Pokud vás tato možnost zaujala, rádi vám poskytneme podrobné informace na telefonním čísle 603 193 110 nebo tomto emailu.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou i jinde, ale když jsem měla možnost něco takové využít i u nás, neměla jsem šanci, nedala jsem se zaškatulkovat do žádné skupinky, ale teď už to možná budu mít snažší, když mám IDSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to v Praze škoda, hlavně že tam je nejmenší nezaměstnanostSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
škoda,že nejsem z PrahySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles