Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pračka – nejlepší kino

10. 09. 2010 | Vaše příběhy
Před pár dny si mi jedna kamarádka stěžovala, že s dítětem porušuje téměř všechny zásady, které kdy měla. Říkala, že vždycky odsuzovala televizi jako zábavný prostředek pro děti, když se jich rodiče potřebují na nějaký čas "zbavit". Má dcerku sotva dvouletou a prý již televizi taky využívá - s tím malým raráškem by totiž nic neuvařila.

Taky sleduji, že spousta mých ideálních teorií vzala s dítětem za své, spousta věcí v našem životě je jinak, než jsme si kdy malovali. O tom ale třeba jindy.

Na tu kamarádku jsem si vzpomněla před pár dny. Vrátili jsme se s pětiměsíčním synem z celodopolední procházky, oba zpocení, že by se trička dala ždímat - z kočárku totiž není vidět na auta, co kolem jezdí, a tak horko nehorko, v půli cesty se syn stěhoval z korbičky do šátku.

Večer mě čekal koncert, manžel na čtyřiadvacítce... Jak to udělat, abych se mohla připravit a syn při tom neplakal v postýlce steskem? Posadit ho k televizi by nešlo (jednak ještě nesedí a jednak by mu stejně bylo smutno, má rád, když jsme spolu). Řešení se našlo záhy, když jsem si vzpomněla, že jsem ráno nedala pračku. Společně jsme tedy nacpali buben, vše připravili, malého jsem umístila do autosedačky před pračku a zalezla do sprcháče se slovy - teď se ti na chvilku schovám, nevadí? Syn mě ale nevnímal, byl zcela zaujat pracím programem a střídáním odstínů modré "na obrazovce". Ještě, že máme automatku s bočním plněním!

Navíc bych řekla, že takový program nepodporuje sobectví, nekazí oči ani charakter, nabízí ovšem nečekané zvraty (ve změnách postavení barev - co otočka, to změna pozice - kam se hrabe krasohled!) a podporuje představivost (tenhle kousek by mohly být moje dupačky! Nebo to bylo mámino triko?)

Takže ať žije automatická pračka v pozici domácího kina!

 

permonik - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Krásně napsané, takové milé a ze života. Ono je to o tom, že věci pro nás naprosto samozřejmé a vcelku nudné naše mimísky pobaví ze všeho nejvíc. My když jsme vyrostli tak kolem jednoho roku, tak nejvíc než jakákoli super drahá hračka, byly maminčiny pokličky a vařečky a s tím si malý dokázal vyhrát hodně dlouhoSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pokračuj ve psaní!Smajlík Napsalas to tak, jak by to mělo být, aby si každý, kdo to čte, mohl představit meritum, líbí se mi to!
Obrázek uživatelky
profil
Můj synovec taky rád sleduje pračka tvSmajlíkSmajlík


http://www.chytrazena.cz/fotoalbum/deti-a-dospeli/synovec-pepicek-19706/pepinovo-oblibeny-serial--366524.html
Obrázek uživatelky
profil
To je skvělávýchovná metoda. SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Můj skoro čtyřletý rarášek mi pračku hypnotizuje dodneška - hlavně když ždímá! SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles