Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prague Pride 2015 s vousatou zpěvačkou Conchitou Wurst

11. 08. 2015 | Úspěšní lidé
Vítězka evropské hudební soutěže Eurovision Song Contest 2014, rakouská zpěvačka Conchita Wurst, bude hlavní hvězdou zahajovacího koncertu Prague Pride 2015. Zpěvačka si získala popularitu nejen soutěžním hitem „Rise Like a Phoenix“, ale také svým pěstěným vousem.

Další velkou hvězdou koncertu bude Aneta Langerová, která dominovala dubnovému předávání hudebních Andělů. Při zahájení Prague Pride vystoupí s písněmi ze svého oceněného alba roku Na Radosti. Předskokanem oběma zpěvačkám bude mladý popový zpěvák Jaro Smejkal, který se nedávno veřejně přihlásil ke své gay orientaci. Ve 21:00 bude již tradičně duhově nasvícen Gloriet v zahradě amerického velvyslanectví na svahu Petřína.

Prague Pride 2015 s vousatou zpěvačkou Conchitou Wurst5. ročník Prague Pride festivalu s gay, lesbickou, bisexuální a transgender tematikou, začíná v pondělí 10.8. 2015 v 18:00 velkým koncertem na Střeleckém ostrově. Tam bude až do pátku 14. srpna umístěna festivalová vesnička Pride Village, v níž se každý den budou konat kulturní, společenské i sportovní akce. Na programu jsou i organizované pikniky nebo odpoledne pro rodiče s dětmi. „Střelecký ostrov je místo se skvělou atmosférou. Chceme, aby se v Pride Village setkávala LGBT komunita s majoritní společností, poznávali se a bavili se spolu,“ uvedla ředitelka Prague Pride Kateřina Saparová.

Na crowdfundingovém portálu Startovač.cz v těchto dnech běží kampaň „Vraťme Pride na Střelák“, jejímž cílem je vybrat peníze na zajištění programu a duhovou výzdobu Pride Village. Kampaň mohou lidé podpořit částkou od 200 Kč.

Týdenní festivalový program tradičně vyvrcholí sobotním karnevalovým průvodem, který 15.8. 2015 vyjde z Václavského náměstí a skončí v parku na Letné, kde budou připravena dvě hudební pódia, jarmarQ LGBT neziskovek, občerstvení a různé aktivity.

Vousatá zpěvačka Conchita Wurst zahájila Prague Pride 2015


Foto: Markus Morianz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !