Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Praktické závěsy mohou být i krásný doplněk vašeho bydlení

15. 01. 2020 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Závěsy jsou ve stínění klasikou a z dobrého důvodu. Jedná se o jednoduchý způsob, jak zajistit ve vašem domově kýžené přítmí a zároveň dodat oknům elegantní vzhled.


Na míru a bez švů

to jde dnes také


Regulace slunečních paprsků je se závěsy velmi snadná, jednoduše je stačí zatáhnout. Dnes se však závěsy vyrábějí tak, abyste si mohli vybrat stupeň zastínění, který přesně odpovídá vašim požadavkům. Nemusíte si tedy pořizovat pouze lehké závěsy, skrze které se dostane velké množství světla. Máte možnost zvolit klidně i zatemňovací závěsy. Ty dokáží po zatažení vytvořit prakticky dokonalou tmu.

závěsy na okna
Závěsy na okna lze dokonale vyladit s vaším interiérem, ať už dáváte přednost tradici, minimalismu či více extravagantnímu stylu. Na výběr máte stovky barev a odstínů společně s vzorovanými variantami. Jen pozor v případě, že si vyberete vzorované závěsy v místnosti, kde již máte doplňky s jiným výrazným vzorem. To většinou dělá designovou neplechu a nevypadá dobře.

Výrobky od skutečných expertů v oboru, mezi které patří například česká firma Bematech, se vyznačují velkou precizností zpracování. Díky tomu, že jsou jejich závěsy řezané laserem, na nich nenajdete viditelné stehy. Takové závěsy také nemají tendenci se třepit a ztrácet tak po čase vizuální a praktickou hodnotu.

Vhodné do každé místnosti


Stínění v jednotlivých pokojích a prostorech domova vyžaduje individuální přístup. Máme přece jenom jiný vztah ke slunci pronikajícímu do kuchyně než například do obývacího pokoje či ložnice. Moderní závěsy a záclony do obývacího pokoje umožňují nastavit stínění tak, aby přesně vyhovovalo způsobu, kterým tuto místnost využíváte. Lidé, kteří si často zvou velkou společnost, ocení lehčí závěsy, které obývací pokoj opticky zvětší a dodají mu vzdušnost. Nadšení filmoví fanoušci mohou raději zvolí zatemňovací závěsy, které vytvoří ideální prostředí pro sledování nejnovějších trháků.

Závěsy a záclony do ložnice pak většinou rozhodně znamenají těžší a více zatemňující varianty. Po ránu se chce málokdo předčasně vzbudit kvůli otravným paprskům vtírajícím se pod víčka.
závěsy na okna

Ovládání nejenom manuálně


Závěsy lze snadno pořídit pro všechny typy oken, ať už máte doma okna typicky obdélníková, nebo v oblé verzi. V případě, že by pro vás závěsy byly fyzicky špatně dostupné a manipulace s nimi potenciálně nebezpečná, nemusíte se spokojit s manuálním ovládáním. Pořiďte si místo toho motoricky ovládané závěsy. Ty dokážete zatahovat a roztahovat stiskem tlačítka na dálkovém ovladači. Závěsy si tedy můžete přizpůsobit opravdu přesně podle vašich představ ze všech hledisek od designu, délky až po způsob ovládání. A věřte, že se to vyplatí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ivanko, my také. Odstranili jsme lapače prachu a je více světla v bytě.
Obrázek uživatelky
profil
nemám ani záclony ani závěsy,máme jenom žaluzie
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles