Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prasklá guma u plavek

26. 04. 2011 | Vaše příběhy
Mé plavky po celou zimu zůstaly ve skříni v nezměněné podobě, což se nedá říci o těle, na které se každé léto čím dál obtížněji navlékají. Na podzim, když dávám  věci do skříně, vždy si říkám, že budu cvičit. Ale každým rokem se má  představa liší od skutečnosti. Nějak se mi po zimě srazily džíny, ale  je to opravdu praním?

Tričko je také nějaké seprané, už nejde ani přes  boky přetáhnout a břicho vylézá. Plavky mají naštěstí výhodu, že se  roztáhnou, ale donekonečna to také nejde. Letos to vypadalo na poslední  sezonu a napřesrok už na zakoupení nových plavek, ale otázkou zůstává, jestli koupit stejnou velikost a motivovat se, nebo větší, a potom se přestat tolik kontrolovat, ba naopak do nich přibrat. Možnost koupit  menší velikost zamítám rovnou, zhubnout do menší velikosti zůstává  nenaplněným snem, kterého se ale nikdy nevzdám. To by se muselo stát   něco výjimečného, aby se sundalo dvacet kilo. Opačně to zase takový  problém není, dokonce se pozvolna daří naplnit celkem pravidelně - co  rok, to kilo. Pokud se  dožiji 120 let, tak s tímto tempem by bylo záhodno skončit. I když je pravda, že oproti nejtěžším lidem světa vážícím přes 500 kilo, si člověk připadá pořád šlank.

Plavky si raději vyzkouším, ještě než si je naostro obléknu v šatně aquaparku. Až na  ty vylezlé boky, vypouklé břicho a stehna by to docela šlo. Prostě plavky se opět vytáhly a přizpůsobily, byť asi naposledy, protože byly  pořízeny asi před patnácti lety, vlastně by se dalo říci před patnácti kily. V šatně aquaparku se ještě plavky zdály dobré, ale při jízdě toboganem se gumička povolila a na dobře živeném těle se uvolněné plavky nevyjímaly zrovna esteticky.

Ale není nic jednoduššího, než zajít na pokladnu a s problémem se svěřit. Napadlo  mě, že by mohli prodávat i nové plavky, ale to co mi nabídli, s tím se  opravdu počítat nedalo. Mají tam krabici s dlouho nevyzvednutými   zapomenutými plavkami, které jsou sice použité, ale některé vypadají  jako nové. Když už mám zaplaceno na celý den, je škoda kvůli plavkám  odcházet předčasně.

Pokladní byla velice milá, prodala mi mýdlo a  plavky po přeprání byly jako nové. Sice mi říkala, ať si je klidně nechám, ale  byly růžové, přičemž má oblíbená je modrá nebo černá. Ale  když už mi  tak padnuly a pokladní opravdu trvala na tom, že plavky si už mám  nechat? Proč ne, třeba se zase hodí.

pppeettr - čtenář
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles