Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přátele měj nablízku

12. 01. 2019 | Knižní tipy
Název: Přátele měj nablízku
Autor: Paula Daly
Překlad: Jana Pacnerová
Nakladatelství: BB art
Datum vydání: 26.11. 2018
Vazba: vázaná
Počet stran: 296 stran
Cena: 299 Kč

Natty a Sean Wainwrightovi žijí ve stabilním manželství, mají dvě dospívající dcery, prosperující hotel a krásný dům. Když mladší dcera těžce onemocní na školním výletě ve Francii, Natty spěchá za ní. Naštěstí je u nich právě na návštěvě Nattina nejlepší přítelkyně Eve, která se nabídne, že zůstane déle a pomůže Seanovi s dcerou i domácností.Po návratu však Natty zjistí, že se Eve v rodině zabydlela až moc: Sean se do ní beznadějně zamiloval a chce od Natty odejít.

Přátele měj nablízkuZdánlivě banální příběh. Jenže všechno je trochu jinak – především proto, že každý z milostného trojúhelníku si s sebou z minulosti nese nějaké tajemství. A leckdo z nich vůbec není tím, za koho se vydává.

Psychologický thriller Přátele měj nablízku napsala britská autorka mladší generace Paula Daly po úspěchu své prvotiny Co jsi to za matku?

O autorce knihy Přátele měj nablízku:


Britská spisovatelka Paula Daly se narodila v Lancashiru. Než začala psát svůj první román Co jsi to za matku?, byla fyzioterapeutkou na volné noze. Krátkou dobu žila ve Francii, ale vrátila se do Anglie, protože se jí stýskalo po tamním ruchu a shonu.

Po úspěchu své prvotiny napsala thrillery Přátele měj nablízku, The Mistake I Made, The Trophy Child a Open Your Eyes; jako e-kniha vyšla povídka No Remorse.

Na motivy jejích románů, odehrávajících se v okolí jezera Windermere, natáčí britská televize ITV šestidílnou sérii Deep Water, která bude mít na obrazovkách premiéru v roce 2019.

Paula Daly žije v Jezerní oblasti v hrabství Cumbria s manželem, třemi dětmi a vipetem Skippym.


Tuto knihu Přátele měj nablízku koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství BB/Art.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles