Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pravá tvář vášně

9. 05. 2011 | Televizní tipy
Mariana ztratila po osudové nehodě nejen paměť, ale i tvář.
Díky lékařskému experimentu dostane příležitost k novému životu.


O seriálu Pravá tvář vášně:


Tajná agentka Ana Lucía s krycím jménem Analia má za úkol dostat se k jednomu z nejhorších kriminálníků v Los Angeles Rickymu Montanovi. V jednom z jeho oblíbených klubů začíná pracovat jako striptérka, zaujme jeho pozornost a dostane tak prostor k dopadení zločince.
Ten ale začne pátrat v její minulosti a podrobí ji děsivému testu. Jako policistce jí zadá úkol zabít úspěšnou obchodnici Marianu Montielovou. Analia se ale neprozradí a s vraždou souhlasí. Obě krásky se setkají v den, kdy Mariana, doposud žijící spokojeným životem, odhalí manželův románek se sestřenicí Sarou. Opilá nasedne do auta a cestou potká právě Analii.

Ta jí prozradí pravý důvod jejich setkání a snaží se Marianu přinutit, aby spolu vymyslely plán jak Rickyho obelstít. Nešťastná Mariana ale stočí řízení – a auto s oběma ženami padá z útesu. U nehody se objeví doktor Armando Rivera, který se rozhodne k odvážnému experimentu. Analiino tělo se ztratilo a Rivera, který se zabývá klonováním buněk, se rozhodne pomoci Marianě. Její popálenou a znetvořenou tvář zrekonstruuje podle fotografie, která se našla na místě nehody. Na té je ale právě Analia.

Po čtyřech letech se Mariana zcela uzdraví, avšak ztráta paměti a nová tvář způsobí, že se musí zhostit úkolu tajné agentky a snažit se zavřít Rickyho. Opět se setkává s manželem Danielem a jejich dcerou, které však kvůli ztrátě paměti nepoznává. A oni zase nepoznávají ji, protože má jinou tvář. Postupně si ale začne vzpomínat, kým doopravdy je. Ve hře se objeví i pravá Analia, která nehodu tehdy přežila, a osudy obou žen dostanou další grády...


Zajímavosti seriálu Pravá tvář vášně:


Seriál vznikl podle předlohy venezuelského spisovatele Humberta "Kiko" Olivieriho. Telenovela společnosti Telemundo se stala jednou z nejúspěšnějších díky dramatické zápletce, která přesahuje klasickou love story. El Rosto de Analía se stala nejlepším pořadem společnosti Telemundo v roce 2009 a čtvrtým nejvysílanějším romantickým seriálem všech dob.

Osoby a obsazení seriálu Pravá tvář vášně:


Mariana Montielová: Mariana je krásná a inteligentní žena, která se v posledních letech plně věnovala řízení letecké společnosti Angel. Přes veškerý profesní úspěch se v jejím osobním životě zhoršil vztah s manželem Danielem. Přestože spolu mají dceru, vstoupila do jejich vztahu krize. V jejich životě se objeví Sara, která Daniela dostane do postele a stane se jeho milenkou. Marianě se tak zhroutí svět.

Marianu hraje Gaby Espinová: Třiatřicetiletá herečka a modelka se chtěla v mládí stát veterinářkou. Kvůli kariéře modelky ale skončila školu po třech semestrech. Proslavila ji reklama na pivo, kde se objevila na billboardech jen v miniaturních plavkách. V sedmnácti letech začala uvádět v Miami show pro teenagery, o dva roky později si zahrála ve své první telenovele. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a Gaby získala za role v telenovelách několik cen.


Ana Lucía Moncadaová (Analia) v seriálu Pravá tvář vášně : Je to krásná, smyslná žena, která pracuje jako prostitutka a exotická tanečnice. Pod touto maskou se ale skrývá tajná policistka, jež pracuje na dopadení zločince Montany, kterému se tak chce pomstít za to, že zabil jejího přítele Johnnyho. Vše se jí daří do doby, než ji Montana začne podezřívat a objedná si u ní vraždu Mariany. Analia nasedá do auta k Marianě, ale po cestě dojde ke strašlivé autonehodě.

Analii hraje Elizabeth Gutierrezová: Herečka a modelka narozená v Kalifornii v USA. Má šest sester a jednoho bratra. Zahrála si v několika telenovelách, ale úspěch přišel až díky El Rosto de Analía. Má dvě děti.

Ricardo Rivera: Vůdce mafie s tajemnou tváří. Umí zneužít slabé stránky lidí ve svůj prospěch a díky penězům si dokáže lidi kupovat a podplácet. Sara se stává jeho spojencem. Nechá se okouzlit krásou Analie a stane se jejím milencem.

Ricarda hraje Gabriel Porras: Narodil se v Mexiku, tajně se oženil s venezuelskou herečkou.

Sara Andrade v seriálu Pravá tvář vášně: Provokující Sara je vždy dobře oblečená, působí na okolí jako milá a přátelská dívka. Její touha po moci a penězích z ní ale udělá manipulativní, sobeckou a nebezpečnou osobu. Závidí své sestřenici Marianě, která se stala vedoucí společnosti Angel, a Sara “jenom” PR ředitelkou. Rozhodne se svést jejího muže Daniela. Aby dosáhla svých cílů, je schopna udělat cokoliv, dokonce i zosnovat něčí smrt.

Saru hraje Maritza Rodriguezová: Kolumbijská herečka a modelka, má tři bratry. Kromě hraní i podniká a má svou vlastní řadu kosmetiky. V současné době žije v Miami na Floridě.

Daniel Montiel: Velice atraktivní architekt, který svou osobností dokáže okouzlit každou ženu. Do cesty mu vstoupí Mariana, která s ním neplánovaně otěhotní. Kvůli své rodině si Marianu vezme a narodí se jim dcera Adriana. I když je jejich manželství ze začátku šťastné, po čase se oba věnují víc kariéře – a Daniel si najde milenku Saru. Po smrti Mariany cítí obrovskou vinu a stane se z něj zodpovědný otec. Cestu mu zkříží Analia, do které se bláznivě zamiluje.

Daniela v seriálu Pravá tvář vášně hraje Martin Karpan: Narodil se v roce 1974 ve znamení Blíženců v Buenos Aires v Argentině.
Carmen Reyes de Andradeová: Matka Mariany je spravedlivá a silná žena. Má přísné morální zásady a po smrti své dcery se snaží ochránit její místo před útokem Sary.

Carmen hraje Zully Monterová: Kubánská herečka se věnuje i divadlu. Po útěku z nesvobodné Kuby se dostala do New Yorku, kde pracovala v továrně na boty. Poté, co potkala svého přítele z rodné Kuby, se opět vrátila ke hraní a postupně se vypracovala až do televize.

Ernesto Andrade: Příkladný manžel Carmen, milující otec a dědeček. Své ženě ale prozradí tajemství z minulosti – měl mimomanželské dítě. Carmen dříve nemohl přiznat pravdu, protože se bál, že ji ztratí.

Ernesta hraje v seriálu Pravá tvář vášně Germán Barrios.

Isabel Martinezová v seriálu Pravá tvář vášně : Je asistentkou a nejlepší přítelkyní Mariany. Jejich přátelství je pro ni jednou z nejdůležitějších věcí. Život jí připraví nejtěžší zkoušku, když má uvěřit, že Mariana stále žije, ale s tváří Analie.

Isabel hraje Karla Monroigová: V roce 1995 začala svou kariéru jako profesionální modelka. V roce 2000 se prosadila i jako moderátorka.



Postavy  a obsazení v seriálu Pravá tvář vášně:


Mariana Montielová & Ana Lucía Moncadaová (Analia) / Elizabeth Gutierrezová, Daniel Montiel / Martin Karpan, Sara Andradeová / Maritza Rodriguezová, Ricardo Rivera “Ricky Montana” / Gabriel Porras, Maurico Montiel / José Guillermo Cortines, Carmen Rodriguez de Andradeová / Zully Monterová, Ernesto Andrade / Germán Barrios, Isabele Martínezová / Karla Monroigová, Cristobal Colon / Pedro Moreno a další.


Rychlé info k seriálu Pravá tvář vášně:

Originální název: El Rostro de Analía
Země a rok původu: USA / Kolumbie / Venezuela (2008)
Žánr: krimi / romantický
Počet dílů: 178
Délka trvání jednoho dílu: 45 minut
Režie: David Posada, Danny Gavidia

Seriál Pravá tvář vášně si nyní mohou divačky Prima LOVE zkouknout i v internetovém archivu. Seriál Pravá tvář vášně (El Rostro de Analía) vysílá Prima LOVE od pondělí do neděle v 17.50 hodin.




Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je fajn ze tu o nem neco napsaly ja na nho nekdy koukam,ja zajimavy a navic jsou tam same pekne tvare
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles