Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Právě teď přišel ten pravý čas na změnu!

16. 05. 2014 | Finance
-Komerční sdělení-

Odešla vám vaše žehlička? Chcete si žehlení ulehčit a uvažujete o nákupu výkonnějšího modelu? Či zvažujete žehličku koupit jako dárek? Ať už jsou vaše důvody k nákupu jakékoliv, zbystřete.

Společnost Philips v těchto dnech spouští speciální promo akci s názvem „Přišel čas na změnu“. Akce probíhá od 15 4. 2014 do 15. 6. 2014 ve vybraných obchodech s elektrospotřebiči po celé České republice, stejně jako ve vybraných internetových obchodech. Pokud si v tomto období zakoupíte vybraný model žehličky, nebo žehlicího systému Philips máte možnost získat až 1 000 Kč zpět. Kdo by v dnešní době nechtěl ušetřit?

Přišel čas na změnuJednoduchý princip


Systém promo akce společnosti Philips „Přišel čas na změnu“ je velmi snadný. Pokud si  v období od 15 4. 2014 do 15. 6. 2014 zakoupíte jeden z vybraných modelů žehliček, nebo žehlicího systému Philips a nejpozději do 14 dnů od nákupu se zaregistrujete na www.philips-akce.cz, bude vám do 30 dnů příslušná částka stanovená k danému modelu odeslána na váš účet.

Kde promo akce probíhá


Promo akce společnosti Philips „Přišel čas na změnu“ probíhá na celém území České republiky v těchto obchodních řetězcích – ElectroWorld, Datart, Euronics, Okay elektrospotřebiče a Planeo elektro, stejně jako ve vybraných internetových obchodech – www.mall.cz, www.kasa.cz, www.expert.cz a www.alza.cz.


Podrobné informace hledejte v letácích nebo na www.philips.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Právě teď přišel ten pravý čas na změnu!:

Právě teď přišel ten pravý čas na změnu!
Právě teď přišel ten pravý čas na změnu!
Právě teď přišel ten pravý čas na změnu!
Právě teď přišel ten pravý čas na změnu!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !