Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pravidla pro klidnou dovolenou

4. 09. 2017 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Pokud patříte k těm, kteří si své prázdninové volno vyberou až na samém konci prázdnin, gratulujeme. Všichni, co už byli pryč, vám budou závidět. Ale aby bylo skutečně co, pojďte si projít základní pravidla pro klidnou dovolenou.


1. Místo vhodné pro všechny


Možná roky jezdíte k moři, ale polovina vaší partičky nesnáší polehávání na pláži. Možná naopak po slané vodě toužíte, ale z lásky ke svému muži léto co léto šplháte po horách.
Ať je to, jak je to… hledejte místo, kde bude dobře vám všem.

2. Dostatečně dlouhá dovolená


Při plánování myslete na to, že první tři dny se na dovolené aklimatizujete, poslední tři se podvědomě chystá vaše tělo domů. Pokud razíte na týden, dopřejete si tak jen jeden den reálného odpočinku. A vy určitě potřebujete víc!

SMECTA GO

3. Správní parťáci


Je spousta rodin, párů i dlouholetých známých, kteří jezdívají na společné dovolené roky i přesto, že se tam pokaždé někdo s někým nepohodne. Přitom stačí tak málo: dát si tu práci a vzít s sebou skutečně jen toho, s kým je vám dobře. Na dovolené přijde ponorka, relax střídající se s nudou, neznámé prostředí, momenty, v nichž je třeba se rozhodnout jinak, než byste to udělali jen vy sami nebo doma, v klidu… Dovolená vás zkrátka dostane do situací, v nichž si nemůžete dovolit mít s sebou někoho, s kým si lezete na nervy. I kdyby to znamenalo vyrazit si nakonec na sólo cestu!


4. Preventivní opatření


I když si pod pojmem dovolená představíte jen super zážitky, někdy se zkomplikují. Než vyrazíte, musíte mít cestovní pojištění, zkontrolované auto, zjištěno, kde se platí jaké mýtné, poplatky a podobně. A pochopitelně je nutné s sebou zabalit i základní lékárničku. Do té patří určitě medikamenty na horečku, bolest (často je to jeden a týž produkt), obinadla, náplasti, dezinfekce, léky na alergii (nikdy nevíte, co vás tam štípne), pro děti ještě kapky nebo spreje na rýmu, sirupy na kašel a pro všechny shodně a raději ve větším množství léky proti zažívacím potížím. S sebou si můžete vzít novinku, kterou je Smecta GO.

SMECTA GO

Smectu určitě znáte – unikátní pomocník v případě všech průjmových onemocnění, virových i bakteriálních, pomáhá při bolesti břicha. A Smecta GO je ještě o kousek lepší. Smecta Go se užívá přímo, bez ředění a zapíjení. Jenom si vytlačíte obsah sáčku přímo do pusy. Má příjemnou karamelovo-čokoládovou příchuť a hlavně je vám k dispozici kdykoli a kdekoli potřebujete. Na chalupě po grilovačce stejně jako v Asii po degustaci místních specialit, na něž nejsou vaše střeva zvyklá. Smecta GO vám může zachránit celou dovolenou!

5. Pozor na místní vodu


A nejde jen o speciality ze všech koutů světa. Pokud cestujete do opravdu exotických končin, hlídejte si nejen, co kde sníte, ale také co kde vypijete. Stačí si vzít od barmana drink s ledem z místní vody nebo si v hotelové koupelně opláchnout ovoce z trhu, a nestačíte se divit. Voda není všude stejně hlídaná, hygienické standardy střední Evropy jsou hodně vysoko. I z vody na vás může přijít ten „rychlý krok“. Naštěstí Smecta GO funguje i v takovém případě. Vlastně na všechny typy tzv. cestovatelského průjmu.
 

6. Bacha na rudokožce


Míříte do hor, nebo k moři? Pro opalování je to vlastně jedno. Ve vysokých kopcích umí být slunce stejně agresivní jako v Karibiku. A zrovna třeba v Karibiku je navíc vyhlášené svou častou zrádností: nevypadá, že sluní jako o život, ale sluní a spaluje. A vy pak na každé své dovolené oceníte opalovací přípravky s minimálním SPF 30 (a hlídejte, zda je na obalu i označení UVA a UVB filtrů – UVA často chybí, a to je vám potom opalovací krém k ničemu!).
A znáte:
pokrývka hlavy, pitný režim, aby k vám úpal ani úžeh nemohly…




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles