Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prázdniny – ideální čas pro nový dětský pokoj!

5. 08. 2010 | Rekonstrukce

Děti odjely na prázdniny a to je ideální doba, pro přeměnu jejich království. Před začátkem nového školního roku tak budou mít úžasné překvapení a nový, hezčí prostor, kde se budou dobře cítit.


Pokud máte doma již spíše náctileté, i oni mohou využít volného času a dát svému pokoji nový design podle svých pocitů a přání. V nápadech se meze nekladou! Děti potřebují svůj vlastní svět, který se tomu našemu příliš nepodobá. Dopřejte jim ho!


Nábytek do dětského pokoje bychom měli vybírat na základě těchto kritérií: věk, pohlaví, počet dětí v pokoji, velikost pokoje a v neposlední řadě dle finančních možností. Pokoj pokojkaždého dítěte by měl odpovídat jeho nejen jeho věku, ale i zálibám. Již jsou naštěstí pryč doby, kdy všechny dětské pokoje vypadaly naprosto stejně a nebylo to pouze zvoleným nábytkem.


Popusťte uzdu své fantazii a alespoň něčím novým oživte pokoj svých ratolestí nebo se v létě pusťte do rozsáhlejší přeměny. Při zařizování pokojíčků především pro ty nejmenší, myslete také na jejich bezpečnost. Veškeré prvky, které budou v dětských pokojích umístěné, musejí být pro tento účel uzpůsobeny.


Pokojíčky pro ty nejmenší


Při zařizování pokojíčku pro miminko vycházejte z toho, co všechno potřebujete. Nezapomeňte na dostatečné množství odkládacích a úložných ploch a také na své pohodlí. Pokojíček by měl být zařízen tak, aby bylo možné jej snadno uzpůsobit rostoucímu děťátku. Tedy již v začátcích myslete na prostor pro batolení a posléze hraní. Zvolené barvy by měly být veselé, ale ne agresivní. Dané prostředí totiž bude mít, kromě jiných faktorů, vliv na pohodu vašeho dítěte i vás.


Ideální pro potřeby školáka


Zde je obzvláště důležité dbát na rozmístění nábytku. Pokud je to jenom trochu možné pracovní stůl by měl být dostatečně prostorný a v dosahu denního světla. Velmi důležitá je pohodlná židle a vhodná nastavitelná lampička. Nezapomeňte, že i nábytek by měl s vaším školákem růst a proto dobře zvažujte jeho výběr. Pokud máte doma malého sportovce či muzikanta, popusťte uzdu své fantazii a dekorujte pokoj v jeho stylu. Vytvoříte mu tak ideální zázemí.


Módní design pro teenegera i studenta


Zde se připravte zcela jistě na kompromisy. Je jisté, že vaše představa se bude poměrně dost odlišovat od představy obyvatele daného pokoje. Každý mladý člověk potřebuje svůj prostor a možnost realizovat se, dopřejte mu to a pouze dohlédněte, ať je daný pokoj alespoň trochu funkční.


Zdroj: Sconto.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prázdniny – ideální čas pro nový dětský pokoj!:

Prázdniny – ideální čas pro nový dětský pokoj!
Prázdniny – ideální čas pro nový dětský pokoj!
Prázdniny – ideální čas pro nový dětský pokoj!
Prázdniny – ideální čas pro nový dětský pokoj!
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
krásna izbička na fotografii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles