Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Před chvílí

29. 07. 2011 | Vaše příběhy

Je noc. Přesněji jedna hodina a čtyřicet pět minut, kdy jsem se prostě neudržela a začala psát tento krátký příběh. Letní, červencová noc, kdy teploměr téměř nezaznamenal žádné velké teplotní rozdíly mezi polednem a nocí..., prostě léto. Před pár minutami jsem se totiž hrozně zasmála.

Sedím si tu v klidu u počítače, jsem tu  na CHŽ takřka sama, vložím nějakou tu fotku. Odhodlaná, že si ještě jednu cigaretku zapálím a půjdu si lehnout, najednou slyším nějaké hlasy, které jednoznačně pocházely z ulice. No, co a jak jinak -, venku teploučko, okno dokořán. Vzhledem k tomu, že bydlíme v malém sídlišti, kde jakýkoliv lumpík sebere vše, co není zakopané nebo přibité, bývám ve střehu. Není to tak dávno, když nám navštívili auto, jenže díky imobilizéru prostě neodjeli... , naštěstí!

Nyní se vrátím zpátky k tématu. Zvenčí byl slyšet hlas, který mne zvedl ze židle, jak se říká. Vidím mladíka, který měl slušně nakoupeno a mluvil sám se sebou. Rozhazoval rukama i nohama. Jeho výstup byl prostě v mých očích a v danou chvíli na opravdu dobré divadlo. Jenže mladík asi nezvládl alkoholové opojení tak, jak by sám chtěl a sedl si na obrubník chodníku. Přesto mumlal dál, a to věty typu takové té zoufalé lásky a rozchodu. 

Jak tam tak na "bobku" seděl, mumlal, že je mu malá ta mikina, co má na sobě, stále mluvil k nikomu..., tak jsem se neudržela. Vzala jsem foťák. Blesk a co..., nic! Vyfotila jsem ho bohužel už ne sedícího, ale asi kvalitně, protože se najednou ozvalo: "Ty vole, co to bylo?"...

Já se za oknem smála jak blázen, co dokázal udělat blesk od fotoaparátu. Viděla jsem mladíka, jak se rozhlíží po oknech a smíchy jsem prostě nemohla.

NAKONEC ASI LÁSKA ZVÍTĚZILA, JELIKOŽ PRO NĚJ DOŠLA SLEČNA..., KDYBY TAK ...

Legrace byla i to, že se ta slečna po oknech dívala také, no, vidět nikoho nemohla, byla jsem ve vedlejší místnosti..., samozřejmě po tmě.


Autor:Vikitorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pěkný příběh zasmála jsem se SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mně by teda slzy smíchu v žádném případě netekly, já když vidím někoho opilého, spíš mi to přijde smutný.
Obrázek uživatelky
profil
Tak přesněji - vůbec by mě po půlnoci nenapadlo fotit někoho na ulici, kdo se motá v alkoholovém opojení.
nepsala jsem nic o focení krádeží z auta ani o vložených fotkách
(nemyslela jsem tím nic zlého ani Vás urazit,ale teď už vím, že s Vámi se musí buď souhlasit nebo jednat velmi "polopaticky", jinak ten ohýnek u prdelky je....)
Obrázek uživatelky
profil
a to jako proč? Ono by Tě to napadlo, měla bys foťák přichystanej, to mi věř, když by Ti někdo během týdne vlezl dvakrát do auta...., tak bys očekávala ledacos! To, že tato situace byla jiná, legrační, to je mi úplně jedno, až nějaké takové foto vložím, tak můžeš kritizovat, to by mě tedy taky nenapadlo!
Obrázek uživatelky
profil
vůbec by mě nenapadlo takovou situaci fotit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles