Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Překvápko 10.1. 2015

10. 01. 2015 | Televizní tipy
Iva Kubelková málem způsobila kolaps několika cestujících na letišti, Martin Kraus donutil pár lidí, aby skákalo, jak on píská. Richard Nedvěd možná doživotně někomu znechutil párek v rohlíku. A co dělala Simona Babčáková? Dívejte se na další díl zábavného pořadu Překvápko! 10.1. 2015 ve 20.15 na Primě.

Překvápko – 4. Díl – 10.1. 2015:


Moderátor a kouzelník Richard Nedvěd prodával párky v rohlíku. Hladové kolemjdoucí zlobil například tím, že jim vnucoval párek příliš malý. Jejich žaludek zkoušel ve chvíli, kdy se ne úplně šikovně vysmrkal do kapesníku nebo když se „jako“ řízl do prstu. Při těchto fíglech samozřejmě používal různá kouzla, kterými je známý. „Protože jsem prodával na poměrně rušném místě, čekal jsem, že tam bude velká fronta a já budu trpělivost lidí napínat tím, že budu zdržovat, ale překvápko pro mě bylo, že chodilo lidí poměrně málo,“ říkal Richard.

Překvápko 10.1. 2015Moderátorka a herečka Iva Kubelková se proměnila v pracovnici u odbavovací přepážky na letišti a byla natolik věrohodná, že cestující dokázala neuvěřitelně zblbnout. „Pořady, v nichž se nachytávají lidi, nemám úplně ráda, ale po deseti minutách mě má nová role začala tak bavit, že bych za přepážkou strávila klidně i další dvě hodiny. Svého času jsem létala hodně, obzvlášť pracovně, pak jsem měla k létání už docela nechuť.

Vlakem jezdím ráda na delší trasy, třeba do Ostravy nebo ještě dál, vlak je v takové situaci mnohem pohodlnější než auto. Nejčastěji mě překvapují mé děti, každý jejich pokrok je pro mě krásné a milé překvapení. Než na mě někdo vymyslí nějaký fórek, většinou ho předběhnu. Nejvíc žertíků si užiju, když moderuju s Richardem Nedvědem. Ale už jsem trénovaná a jen tak mu na něco neskočím
,“ smála se Iva.

Herec Martin Kraus přiznal, že docela nerad létá a mnohem raději cestuje vlakem, proto si rád vyzkoušel profesi stevarda ve vlaku. „Když jsem viděl výrazy některých cestujících, nebylo mi úplně do smíchu. Ale pak jsem překonal ostych a dokázal pár lidí donutit, aby splnili mé podivné požadavky, kterými jsem je obtěžoval. Jedna paní ale chtěla během jízdy pracovat a my jsme ji tam dost rušili, tak nás pak všechny docela sepsula,“ říkal herec.

Herečka Simona Babčáková zlobila lidi jako kustodka jedné výstavy. „Na výstavy chodím i s dětmi a párkrát jsem potkala paní – většinou důchodového věku – které na nás byly jako kustodky velmi nepříjemné. Chtěla jsem lidi jako hlídačka v galerii podobně peskovat, ale nakonec jsem to nedělala. Překvapilo mě, s jakou ochotou mi lidé vypláceli peníze za nesmyslné věci, které jsem jim tvrdila. Co se týče cestování, nemám fobii z létání, ale zároveň mě nepohání žádný pud létat do exotických destinací. Miluju Českou republiku a Slovensko, ve kterých je pro mě spousta neobjevených míst, proto nemám potřebu vyrážet do zahraničí,“ říkala herečka.

Sledujte novou show Překvápko!,
kterou uvidíte v sobotu 10.1. 2015 od 20:15 hodin na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !