Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Překvápko 17.1.2015

17. 01. 2015 | Televizní tipy
Libor Bouček jako nejdražší taxikář v Praze, Diana Kobzanová spláchne nejen auta, ale i jejich majitele, Pavel Trávíček si vyzkouší roli psího kadeřníka a Yvetta Blanarovičová  bude prodávat nejen cigarety. Dívejte se na další díl zábavného pořadu Překvápko! 17. 1. 2015 ve 20.15 na Primě.

Překvápko – 5. Díl – 17.1. 2015:


Moderátor Bouček předvedl, že je nejdražší taxikář v Praze. A ještě si rád přihne. Čímž vyděsil jednu zákaznici. Jakou službu po ní ještě navíc požadoval? Zatímco jedna zákaznice byla pohoršena, druhou nechalo naprosto v klidu, že se Libor během jízdy napil z placatky, v níž měl údajně slivovici. „Překvapilo mě, že když lidi viděli, že piju, v autě zůstali. Zřejmě už jsou otrlí. Dělat taxikáře mě bavilo. Miluju Prahu a docela se v ní vyznám, takže nepotřebuju navigaci. Tím, že zákazníci seděli vzadu, moc mě nepoznávali. Jeden chlap byl schopný zaplatit za krátkou cestu asi 850 korun, tak jsem si říkal, co si asi o pražských taxikářích myslí. Pravda je, že jsem si nikdy tak rychle tolik peněz nevydělal. Čím jsem chtěl být jako kluk? Strojvedoucí, představoval jsem si, že bych díky tomu mohl cestovat a objevovat nové země, ale lákaly mě i jiné profese,“ řekl Libor Bouček.

Překvápko 17.1.2015Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová přiznala, že měla jako prodavačka v trafice trému a vůbec nevěděla, co má dělat. Prý to bylo horší než před premiérou. Nakonec byla tak šikovná, že dokázala lidi přesvědčit, aby si koupili noviny ne z toho dne, ale až z následujícího. „Kdybych si mohla vybrat, prodávala bych cokoliv jiného. Když jsem studovala základku, maminka mi říkala, že by bylo dobré, kdybych byla umělkyně, že by to bylo fajn, protože umělci prý jezdí po světě. Ale chtěla jsem být chovatelkou exotických zvířat, myslela jsem si, že bych díky tomu mohla jezdit po Africe,“ říkala. Yvetta sama také zažila jedno velké překvapení, když zjistila, že existují ještě slušní lidé.

Co se při natáčení stalo?

Herec Pavel Trávníček si vyzkoušel práci v psím salonu. „Já psa sice mám, protože mám zahradu, kde je mu dobře, ale nejsem ortodoxní pejskař,  který svému miláčkovi nakupuje psí oblečky a všelijak psa rozmazluje. V salonu jsem se chvíli musel orientovat, ale práce mě nakonec bavila. Musím říct, že jsem lidi prostřednictvím jejich mazlíčků trochu zlobil. Ale opravdu jen decentně. Třeba jsem jednoho pejska nabarvil, jiné paní jsem zase vnucoval jiného psa, skoro si ho vzala. Nejtěžší bylo zachovat dekórum, aby moje počínání vypadalo pravděpodobně. Když mě někdo poznal, vysvětlil jsem mu, že doba je zlá a já mám teď zkrátka psí salon. A oni se tomu ani moc nedivili. Někdy překvapím sám sebe, když si uvědomím, že mám v sobě pořád kus dítěte,“ řekl Pavel Trávníček.

Moderátorka Diana Kobzanová si vyzkoušela práci v automyčce. A když už dávala do pucu auta, vzala si do parády i některé jejich majitele. „Práce byla náročná, bylo tam vedro a dusno, po pár desítkách minut jsem toho měla dost. Pár lidí se mi povedlo slušně nachytat, ale spousta lidí bohužel v televizi být nechtěla, proto nedala souhlas s odvysíláním. Jednoho pána, který spěchal, jsem i hodně rozčílila. Byl tak vzteklej, že mě v tom vzteku nepoznal a pak rozezlený odešel. Jako malá holka jsem chtěla být právnička. A taky jsem pořád mluvila do vařečky, ne zpívala, ale mluvila. Mám pocit, že od chvíle, kdy jsem začala mluvit, jsem pusu nezavřela. Říkají o mně, že jsem hodně výmluvná a umím lidi přesvědčit. Ale lžu nerada, do lží se vždycky zamotám. Příjemně mě překvapí, když mi někdo pomůže, aniž to čekám,“ říkala moderátorka.

Kdo z účinkujících show Překvápko! bude muset přímo ve studiu splnit ještě speciální úkol?

Dívejte se v sobotu 17. 1. 2015 od 20:15 hodin na Primě.


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Překvápko 17.1.2015:

Překvápko 17.1.2015
Překvápko 17.1.2015
Překvápko 17.1.2015
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !