Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přenechte vysávání robotovi

7. 02. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Pravidelný úklid nebývá právě oblíbenou činností. Dnes už na něj ale nemusíte být sama a neznamená to, že budete zapojovat děti či partnera… Populárním pomocníkem je robotický vysavač. Vyšlete jej do akce! Podlaha bude čistá a vy budete mít více času, který můžete strávit příjemnější činností, než je úklid. A navíc nebudete muset ani tak často vytírat.

Robotické vysavače Neato nejsou žádnou novinkou, ale stále se zdokonalují. Vysávají pečlivěji, pohybují se stále více přesně díky moderní laserové navigaci a jsou stále méně nároční na obsluhu. Není opravdu nutné starat se o nic víc, než o vyprazdňování nádoby na nečistoty a očistění kartáčů, což vám zabere opravdu jenom chvilinku. A i o to si robot řekne. Sama jsem to vyzkoušela. Výhodou není jen skvělý výsledek bez nutnosti vašeho přičinění. Pokud podlahy v interiéru každý den uklidí robotický vysavač, sníží se prašnost v celé domácnosti a nebudete muset tak často vytírat.

vysavač NeatoProč je Neato jiné?


Unikátní D-tvar s technologií Corner Clever bezproblémově vysává nečistoty těsně podél stěn a rohů. Ve výbavě Neata nechybí boční kartáček pro maximální sběr nečistot a magnetická hraniční páska.

Neato skenuje a mapuje každou místnost, nábytek, dveře i schody v reálném čase, vysává systematicky místnost po místnosti a nevynechá žádné místo podlahy. Je ideální na všechny typy podlah včetně koberců a snadno si poradí se zvířecími chlupy. Výhodou je vysokokapacitní Li-Ion baterie pro extra výdrž. Při vybití baterie se dojede automaticky dobít a pokračuje v úklidu z místa, kde úklid předtím přerušil.

Co je to Laser Smart navigace?


Neato používá technologii Laser Smart a detekci objektů v reálném čase. Svým přesným laserem tak neustále skenuje „laser rotuje“ a mapuje každou místnost, rozpozná nábytek, dveře i schody. Systematicky vysává místnost po místnosti tím nejefektivnějším způsobem. Nikdy nevynechá žádné místo. A navíc k němu není třeba dokupovat další virtuální pomůcky, neboť Neato pozná, že jsou otevřené dveře a vyjede z místnosti teprve ve chvíli, kdy ji mám celou uklizenou. Což je opravdu skvělé, to musí člověk vidět a zažít.

Uklízejte kdykoliv a odkudkolivNeato Botvac


Svůj Robotický vysavač Neato můžete nyní ovládat také na dálku pomocí aplikace pro chytré telefony a tablety, a to dokonce i když jste mimo domov. Zapněte automatický úklid nebo jej ukončete, přerušte, naplánujte úklid a robot vás bude informovat o aktuální situaci pomocí zpráv v aplikaci.

Corner Clever™ D-tvar Robota


Robotický vysavač Neato vysává nečistoty bezprostředně podél stěny a v rohu místnosti, což umožňuje unikátní D-tvar robota s technologií Corner Clever. Kartáč a sání umístěné v přední části robota dosahují až ke stěně a do rohu. Díky své konstrukci Neato používá kartáč o 50 % větší než konkurence.

Robotické vysavače kulaté konstrukce mají sání a kartáč umístěný mezi kolečky, což omezuje délku a velikost kartáče. Sací otvor umístěný daleko od stěny nevysaje všechny nečistoty. Neato však ano.



Spin Flow™ nejvyšší sací výkon


Technologie Spin Flow kombinuje silný sací výkon a extra velký kombinovaný kartáč, jejichž kombinací robotický vysavač Neato dosahuje nejvyššího účinku sběru nečistot a prachu z podlahy.
Neato je silný v boji se zvířecími chlupy a nečistotami, neboť je odstraní nejvyšším sacím výkonem ve své třídě, z čehož budou mít radost nejen dámy, které mají doma nějakého zvířecího mazlíčka.

Naplánujte úklid až na 7 dní v týdnu


Robotický vysavač Neato můžete snadno naplánovat na vysávání každý den, nebo dle plánu, který vám nejvíce vyhovuje. Po svém návratu domů se můžete těšit na uklizené podlahy.

Multi-pokojový systematický úklid


Neato pečlivě a systematicky uklízí místnost po místnosti. Jeho systém je jeden z nejdokonalejších a nepotřebuje žádné další virtuální pomůcky, jako je tomu u jiných robotů.

Více informací na:  www.neatorobotics.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přenechte vysávání robotovi:

Přenechte vysávání robotovi
Přenechte vysávání robotovi
Přenechte vysávání robotovi
Přenechte vysávání robotovi
Přenechte vysávání robotovi
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
10 x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nebo jsi už nějakou chytil, Andíku?
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To aby sis do pondělka upletl pomlázku sám!
Obrázek uživatelky
profil
tak skvělé to nemám, seká se mi PC
25. 03. 2018 11:39 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
25. 03. 2018 11:32 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
25. 03. 2018 11:28 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
25. 03. 2018 11:24 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
25. 03. 2018 11:20 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
25. 03. 2018 11:17 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles