Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Přestaňte hubnout jen do plavek a zhubněte už napořád

8. 07. 2019 | Diety
-Komerční sdělení-

Poslední dny před dovolenou bývají hektické a stresující. V práci musíte dohánět resty na poslední chvíli, doma připravovat vše na hladký průběh odjezdu a do toho při balení věcí zjišťujete, že vám vlastně vůbec nic nesedí a vše je zase o číslo menší. Ale jak je to možné? Vždyť letos jste zase hubla do plavek…

JO-JO efekt


Každý rok to samé, v zimě hubnete a v létě se místo sexy bikin schováváte v jednodílných plavkách. Bohužel tento fakt je zcela normální a nejste jediná, kdo jo-jo efekt zažil. Často se totiž stává, že po redukci hmotnosti přiberete ještě více kilogramů, než se vám podařilo s dietou shodit. Možná si teď připadáte trochu jako na houpačce, ze které nemůžete vystoupit, a vaše psychika a sebevědomí dostávají těžké rány. Zkuste se přes to přenést a svou frustraci z nevydařeného zimního hubnutí převést na energii pro hubnutí další.

LipoxalVše začíná v hlavě


Právě psychické rozpoložení vám v redukci váhy pomůže někdy více než diety a cvičení. Je vaše hlava opět připravena se sebou něco dělat? V tom případě začněte hned teď a nečekejte na konec dovolené či prázdnin. Vytyčte si jasné cíle a ty si poctivě zapište, ať je máte stále na očích. Pokud už máte pár pokusů o zhubnutí za sebou, tak už i víte, co vaše tělo platí a co vám naopak nesvědčí. To je vaše výhoda v dalším boji s kily navíc.

Léto nabízí moře možností


Ač se to nemusí zdát, léto je ideálním obdobím pro začátek vašeho hubnutí. Krásné počasí a doba volna totiž nabízí nepřeberné množství aktivit, jež perfektně doplní odlehčenou stravu, kterou volíte v létě tak nějak samozřejmě. Odborníci se shodují, že jednou z nejlepší aktivit pro hubnutí je plavání, jelikož se hodí i pro lidi s velkou nadváhou, pro které je například běh kvůli nadměrné zátěži kloubů nevhodný. Málokdo ví, že snáz se hubne v teplejší vodě. Studená voda naopak vede v první fázi k vytvoření vrstvičky tuku, takže se vaše hmotnost může i přechodně zvýšit.
Lipoxal

Konjak, zelený čaj a ženšen – potraviny, které vám to ulehčí


Každý, kdo už někdy hubnul, ví, že s vlákninou se hlad krotí snáz. Už jste však slyšeli o konjakové vláknině? Konjak neboli glukomannan roste hlavně v Asii a jeho kořeny se již v minulosti využívaly k udržení či snížení hmotnosti. Není divu, v trávicím traktu zvětšuje svůj objem až 200x a odborníci se shodují, že tím vyvolává pocit sytosti a snižuje chuť k jídlu.

Další potravinou, která pomáhá při hubnutí, je zelený čaj. Ten totiž obsahuje látku EGCG, která urychluje metabolizmus a podporuje spalování tuků. Zelený čaj můžete užívat v tradiční podobě nápoje nebo vyzkoušet jeho koncentrovanou variantu v podobě extraktu.
Aby vám energie vydržela co nejdéle, zařaďte do svého jídelníčku také ženšen, který zvyšuje pocit energie a podporuje výdrž. Navíc stejně jako konjak snižuje chuť k jídlu.

Vše v jednom přípravku z lékárny


Nemáte sílu ani čas hlídat zařazení všech těchto látek v jídelníčku? Nevadí. V lékárně najdete přípravek Lipoxal Effect, který obsahuje nejen konjak, zelený čaj a ženšen, ale navíc ještě guaranu, L-karnitin a synefrin. Obsažený extrakt zeleného čaje napomáhá efektivně spalovat tuky a snižovat chuť k jídlu, guarana omezuje nepříjemné pocity hladu, které často doprovázejí redukční diety, a společně se synefrinem navíc podpoří proces hubnutí a spalování tuků. Tento doplněk stravy je tak skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí hubnutí dotáhnout do úspěšného cíle a konečně opravdu zhubnout.

Akce na e-shopu Česká Apotéka

Zhubněte efektivně! Do 31.7. 2019 můžete na e-shopu www.ceskaapoteka.cz s kódem „lipoxal30“ zakoupit Lipoxal Effect s 30% slevou.

AKCE - Lipoxal










Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !