Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Příběh o bazénu s "modrou vodou"

27. 08. 2010 | Vaše příběhy

Vždy jsem tiše záviděla všem, kteří mají svůj útulný domeček se spokojenou rodinou, krásnou zahradu s rozkvetlými květinami, úhledně sestřižený trávník a u domu samozřejmě také bazén - jak já říkám s "modrou vodou".     

Ani ve snu mě snad nikdy nenapadlo, že jednoho dne se mi tato představa také splní. 


S manželem jsme se rozhodli postavit si vlastní domeček, dohady o tom, zda bude u domu bazén nebo "jen" koupací jezírko, jsme vždy řešili pouze s úsměvem, že je na to zatím dost času, když jsme kopali teprve základy.


A jak plynul čas, pomalu jsme všechny stavební práce na domečku dodělávali, přišla na řadu také otázka okolí domu a samozřejmě i "problém" jaký druh osvěžení a relaxace si na zahradu pořídíme. Já měla jasnou představu o mém vysněném bazénu, manžel by raději volil koupací jezírko s rybičkami a vodními rostlinami.


Každý jsme si prosazovali ten svůj sen a obhajovali výhody právě toho svého snu, když jednoho dne jsme došli k závěru, že máme zahradu dost velikou na oba tyto druhy relaxace.

Tak jsme pozvali na zahradu bagr a už jsme jen koukali, jak vznikají základy našich snů. Jezírko jsme umístili vedle terasy, kde se bude příjemně sedět při západu slunce a odpočívat při p
ohledu na kapříky a lekníny.

No a "můj" bazén vznikl vedle přístupového chodníčku k domu.V této době už našemu synovi bylo pět měsíců, a když se voda v bazénu ohřála na příjemných 27°C, neváhali jsme a syna do vody vzali.

Nejdřív byl z toho trochu překvapený, protože byl dosud zvyklý pouze na večerní koupání v příjemně teplé vodě s voňavou pěnou doma ve vaničce. Ale netrvalo dlouho a na vodu si krásně zvykl. Každým dnem objevoval nové krásy pobytu ve vodě.

Pořídili jsme mu kruh se sedátkem, aby mohl jezdit po hladině a dál vymýšleli, co mu do vody pořídit. Na klasická křidýlka na paže byl ještě moc malý a obyčejný nafukovací kruh v této velikosti nikde neměli, tak dědu napadlo zajít do květinářství a tam koupit polystyrénový základ na věnce o průměru 28 centimetrů, to bylo na jeho tělíčko akorát. I v tomto kruhu je spokojený, ale stejně má nejraději, když ho děda "vozí" po hladině jen tak v rukách. A je mu jedno jestli na zádech nebo bříšku. Což je krásně vidět i na fotografiích
.


jitkasturc - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Příběh o bazénu s "modrou vodou":

Příběh o bazénu s "modrou vodou"
Příběh o bazénu s "modrou vodou"
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to super, když se sny plní.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles