Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příběhy z kouzelné obory 1: Lesohrad

5. 02. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Příběhy z kouzelné obory 1: Lesohrad
Autor: Mull Brandon
Nakladatelství: Knižní klub
Rok vydání: 2010
Formát: 155 × 233 mm
Počet stran: 376 str.
Cena: 324 Kč


Po celá staletí byly do utajené odlehlé obory jménem Lesohrad shromažďovány kouzelné bytosti – zabránilo se tak jejich úplnému vyhynutí. Lesohrad je nyní jedním z posledních útočišť, kde mohou podobní tvorové nerušeně žít. Báječné?


knihaTo rozhodně. Vzrušující? To si pište. Bezpečné? Ehm... vlastně právě naopak. Kendra a její mladší bratr Seth nemají ani potuchy o tom, že jejich dědeček je správcem Lesohradu. V lese odděleném od okolního světa ohradou udržují prastaré zákony pořádek mezi chamtivými trolly, poťouchlými satyry, úskočnými čarodějnicemi, zlomyslnými plivníky a závistivými vílami.


Když však někdo tato pravidla poruší, osvobodí dosud spoutané zlo, nesmírně mocné. Kendra i její bratr jsou postavení před přetěžký úkol – musí zachránit svou rodinu, Lesohrad a možná i celý svět. Tajuplný půvab tohoto napínavého fantastického příběhu umocňují překrásné, citlivé ilustrace Barbory Kyškové..


Tuto knihu Příběhy z kouzelné obory 1: Lesohrad koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního klubu.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
može to byť dobré
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles