Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přijďte se podívat na největší olympijskou událost roku

19. 06. 2019 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Olympiáda dětí a mládeže se bude konat 23. - 28. června 2019 na několika sportovištích v Libereckém kraji. Jedná se o republikovou soutěž krajských reprezentací v kategoriích mladších a starších žáků a žákyň, která sportovcům navozuje atmosféru opravdových olympijských her.

Mladí účastníci nejsou ochuzeni o zapálení olympijského ohně, slavnostní ceremoniály, soužití v olympijské vesnici nebo složení olympijské přísahy. Olympiáda dětí a mládeže se koná každoročně, jen se střídá její letní a zimní podoba.

Letní Olympiády dětí a mládeže se účastní kolem 4000 nadějných sportovců. „Jsem přesvědčen, že mezi nimi budou budoucí účastníci olympijských her i příští olympijští medailisté,“ říká Jiří Kejval, předseda Českého olympijského výboru.

Olympiáda dětí a mládežeZ každé Olympiády dětí a mládeže se hned několika sportovcům splní sen o startu na olympijských hrách či olympijských medailích. I proto je Olympiáda dětí a mládeže obrovským impulzem pro sportovní kariéry všech účastníků. Slavnými účastníky Olympiády dětí a mládeže jsou například snowboardistka Ester Ledecká, kanoisté Josef Dostál a Martin Fuksa, atleti Jan Kudlička a Michaela Hrubá, krasobruslař Michal Březina, jachtař Viktor Teplý nebo plavci Jan Micka a Barbora Závadová.

„Jako generální partneři Českého olympijského týmu si uvědomujeme, že s přípravou olympioniků se musí začínat v útlém věku. Proto jsme se kromě realizace dalších sportovních projektů s dětmi, rozhodli dlouhodobě podpořit také Olympiádu dětí a mládeže,“ říká k rozhýbávání českých dětí Václav Friedmann, ředitel komunikace Sazky. 

Olympiáda dětí a mládeže je volně přístupná veřejnosti, takže neváhejte a zajeďte se koncem června podívat do Liberce či Jablonce nad Nisou. Můžete fandit dětem, projít si areál a vyzkoušet si vybrané sporty. Vstup na sportoviště i do olympijského domu je zdarma. Více informací na webu odm.olympic.cz

Olympiáda dětí a mládeže



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !