Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přijměte pozvání na zámek Kamenný Dvůr

25. 06. 2009 | Vaše tipy
O víkendu jsme projížděli na trase Karlovy Vary - Cheb a zaujala nás překrásná budova s krásným parkem ... a tak jsme neodolali a vydali se nahlédnout do krásného zámku, který jak už jsem zmínila leží přímo v centru nejznámějšího lázeňského trojúhleníku přímo na trase Karlovy Vary  - Cheb.

Nejdříve jsme se prošli v krásném udržovaném parku, s rybníčkem, a udržovaným parkem. Po vstupu do zámku se Vás ujme ochotný personál - v našem případě to byl správce zámečku - Olin, milý pán, který se nás ochotně ujal, a provedl nás celým zámečkem, vše jsme měli s obsáhlým komentářem, který nám s vtipem jeho vlastním "servíroval".

Všechny místnosti jsou dobově zařízené, každá místnost jinak, ale všechny slouží jako restaurace, můžete se najíst s katem, nebo s hvězdářem ... jak je libo.

Zámek Kamenný DvůrVraťme se ještě k prohlídce, pokud budete mít zájem můžete si zaplatit prohlídku apartmánů za menší poplatek - 30 Kč. Budete okouzleni krásou apartmánů, s výhledem na zámecký park.
Vše je stylové, komody a noční stolky jsou bohatě zdobené, vše je dokonale barevně sladěno, a při pobytu v takovém apartmánu se budete cítit královsky. Alespoň tak jsem se cítila já.

Co se týká zábavy, určitě se můžete pobavit každý pátek a sobotu večer od 19:00 do 22:00 hodin, a můžete v krčmě zažít středověk.  Uvidíte, a budete se bavit v věštkyní, žebrákem, tanečnicí, muzikanty, hazardním hráčem, inkvizitorem konajícím proces s čarodějnicí nebo alchymistou, který stvořil Sirael, tanečnicí s ohněm a fakírem. Další zajímavost, která určitě stojí za zmínku je fakt, že "krmi a pití" budete platit "stříbrnými" groši, které získáte proměnou za koruny.

Celou prohlídku zámku jsme zakončili právě obědem ve venkovní restauraci,  najedli a napili jsme se dosyta za celých 20 stříbrňáků.
Správce zámečku Olin vždy odbil čas ... a nás to jen utvrďilo, že jsme opravdu v krčmě na zámku, kde si člověk odpočine a alespoň na chvilku zapomenete na starosti všedních dní. Závěrem bych ještě jednou ráda poděkovala všem zaměstnancům, i paní ředitelce za krásný zážitek, kterého se nám díky Vašemu vlídnému a milému chování dostalo.

A nejen Chytrým Ženám přeji, aby i Vy jste si udělali krásný výlet do Kamenného dvora, a byli jste alespoň stejně spokojení jako my.


Zdroj: Zámek Kamenný Dvůr

Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přijměte pozvání na zámek Kamenný Dvůr:

Přijměte pozvání na zámek Kamenný Dvůr
Přijměte pozvání na zámek Kamenný Dvůr
Přijměte pozvání na zámek Kamenný Dvůr
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
vypadá to moc pěkně,určitě se tam zajedeme podívat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
http://www.travel-cz.cz/objekt.php?id_obj=4&id_lokalita=6
Obrázek uživatelky
profil
tady máte odkaz tak se podívejte jak to tam vypadá http://foto.ngi.cz/panorama/virtualni_prohlidka.php Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to moc pěkný zámek, bydlíme asi kilometr a půl od něj..určitě to stojí za podívanou. Od města Kynšperk n.Ohří je to kousek ale naproti zámku je i autobusová zastávka Kamenný Dvůr tak dostat se tam není ani tak moc velký problém ale je fakt že je to lepší se tam zajet podívat autem. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
děkuji na skvělou nabídku,určitě zajedeme se co nejdříve podívat!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles