Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima Love - nový televizní kanál

8. 03. 2011 | Televizní tipy

8. března zahájila vysílání stanice Prima Love, jejíž hlavní cílovou skupinou jsou ženy. Vedení televize Prima nový kanál Prima Love  charakterizuje jako první opravdový ženský klub pro všechny, které už nechtějí být samy doma. Vymezuje se vizí "pořádné dámské partičky, co se vzájemně podporuje a sdílí pocity". Součástí této strategie jsou i názvy programových pásem podle nápojů a drinků.

Na co se můžeme tedy na Prima Love těšit?

Vysílací schéma růžové stanice Prima Love se dělí na několik základních pásem. prima-loveOdpolední "kafíčko" nabídne hlavně moderní telenovely jako Pravá tvář vášně nebo V náručí ďábla. Podvečerní "Aperitiv" obsahuje mladší seriály jako Glee, Seznam Ex, Superdrbnu nebo Famílii (Parenthood). "Večerní koktejl" pak v jednotlivé dny uvede Nemocnici Mercy, Ally McBealovou, Džungli rtěnek a seriály, například Chirurgové a Zoufalé manželky.

Páteční a sobotní večery budou na Prima Love patřit filmům, které nebudou jen romantické, ale s ženskými hrdinkami a pro ženy. Sobotní a nedělní podvečery budou věnovány reprízám seriálů, které si ženy přály - Rodinným poutům, Letišti nebo Ošklivce Katce.

Tím ale klubová nabídka Prima Love zdaleka nekončí. V blízké budoucnosti se chystá další velké seriálové překvapení, seznámení s fenomenální Oprah a celou plejádu lifestylových pořadů.

„Programovou strukturu nové stanice jsme připravili pro všechny ženy, které se chtějí bavit při sledování těch nejlepších seriálů, a to v časech, které jsou pro ně co nejkomfortnější. Chceme vybudovat Prima LOVE jako ženský klub, který se bude zajímat o všechny ty velké, ale i úplně malé věci, které mají ženy rády a o kterých si spolu tak rády povídají,“ shrnuje program i prima-lovenáladu nové televize generální ředitel Televize Prima Marek Singer.

Prima LOVE bude mít pochopitelně originální a velmi aktivní profil na sociální síti Facebook a také své webové stánky. Divákům bude dostupná v rámci DVB-T, kabelového i satelitního vysílání. I když Prima LOVE není v žádném případě retro televizí, první vysílání bylo symbolicky naplánováno na Mezinárodní den žen, tedy 8. března 2011.

Jak si naladit novou televizní stanici Prima Love se dozvíte zde:

https://www.iprima.cz/novinky/jak-naladit-prima-love


Hanka
ChytráŽena.cz

Zdroj: IPRIMA



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jsou tam pěkné pořady.
Obrázek uživatelky
profil
tam bude ale romantiky
Obrázek uživatelky
profil
koukla jsem se na program a docela to jde. Až na ty seriály, ty já moc nemusím
Obrázek uživatelky
profil
že nemyslí Prima na ty diváky, co stále mají příjem jejich "základní" stanice tak mizerný, že to člověka odrazuje je sledovat...
Obrázek uživatelky
profil
zajímalo by mě kdy budou dávat zoufalky a zda pokračování nebo jestli od I. serie?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles