Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prima natáčí seriál Svatby v Benátkách

30. 05. 2014 | Televizní tipy
Televize Prima připravuje nový úsměvný rodinný seriál Svatby v Benátkách. Jak je z názvu patrné, jeho děj se točí – mimo jiné – kolem svateb a všeho, co s nimi a partnerskými vztahy souvisí.

Seriál FTV Prima Svatby v Benátkách se odehrává na malém městě, jeho ústřední postavou je Olga Drozdová, majitelka svatebního salonu. Olga je relativně úspěšná podnikatelka, které se bohužel moc nedaří v osobním životě. Organizuje svatby druhým, ale na svou vlastní zatím marně čeká. Má vztah se ženatým mužem, který jí stále slibuje, že se konečně rozvede. Naštěstí je tu fotograf Romeo, Olgy kamarád a kolega ze salonu, který jí dokáže vždycky rozesmát a jemuž si může postěžovat.

Prima natáčí seriál Svatby v BenátkáchTo, že Olga stále nenašla partnera a vhodného tátu svým dvojčatům, dělá starost i jejím rodičům Aloisovi a Libuši. Stejně jako jejich druhý potomek – syn Ivan, neúspěšný herec, který se topí v dluzích. Alois s Libuší ale nežijí jen problémy svých dětí, mají své zájmy, kterým se vášnivě věnují. Alois hospodaří na statku a propadá vášni chování králíků. Libuše oproti tomu miluje nade vše divadlo.

Svatební salon Olgy se nachází v přízemí domu, který patří paní Krejzové, matce jejího ženatého partnera Filipa. V tomto krásném secesním domě mají svou stomatologickou ordinaci pronajatou i sympatický zubař David a jeho vdavek chtivá zubní sestra Lenka. A právě příběhy Davida a jeho pacientů, Olgy a jejích klientů, stejně jako osudy dalších obyvatel Benátek nad Jizerou se navzájem prolínají. Vášnivé a dramatické momenty střídají komické chvíle, situace z města oživují příběhy ze statku, které dohromady tvoří originální dějovou mozaiku seriálu Svatby v Benátkách.

Nikdy není dost pozitivních emocí a seriálů takto laděných. Svatby v Benátkách by divákům měly přinášet relaxaci, povzbuzení, radost a také humor, což není typické pro každý seriál. Věřím, že právě svou pozitivní energií Svatby v Benátkách diváky zaujmou,“ řekl generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

V hlavních rolích seriálu Svatby v Benátkách uvidíte Petru Hřebíčkovou (Olga), Hanu Gregorovou (Libuše), Ladislava Potměšila (Alois), Alenu Vránovou (paní Krejzová), Petra Kostku (Karel), Ondřeje Veselého (Filip), Alici Bendovou (Lola), Martina Krause (David), Filipa Blažka (Romeo) a další. Do vysílání by měl být seriál nasazený už tento rok.

FTV Prima připravuje nový seriál Svatby v Benátkách

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !