Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Primátor přijal finalistky Miss Junior ČR 2007

16. 08. 2007 | Úspěšní lidé

S finalistkami 8. ročníku soutěže Miss Junior ČR 2007 se dnes setkal primátor hlavního města Prahy Pavel Bém v rezidenci na Mariánském náměstí. Přijetí se zúčastnilo 13 dívek ve věku mezi patnáctým a osmnáctým rokem a pražský primátor jim popřál hodně štěstí v soutěži.


Finále osmého ročníku soutěže krásy Miss Junior ČR 2007 je spojeno se stejnou soutěží na Slovensku. Závěrečného federálního galavečera, který se bude konat 20. září od 20.00 hodin v Národním domě Na Vinohradech, se zúčastní celkem 20 nejkrásnějších dívek z obou zemí. Každá země bude mít své tři vítězky.


Miss Junior 2007

Miss Junior ČR je určena dívkám ve věku od 15 do 18 let. Právě tento věku bývá totiž obdobím, kdy mladá generace hledá své životní vzory, utváří si životní modely a přejímá vzorce, co a jak je správné. Záměrem vedení soutěže je vytvořit ojedinělý komplex know how dívky moderního životního stylu, která vyplňuje aktivně svůj volný čas, zajímá se o zdravý život, aktuální trendy v módě i life stylu, sebevzdělává se. Je zdravě sebevědomá s přehledem a vědomím, že nejdůležitější je vážit si sama sebe a zároveň vědět proč. Záměr a cíl soutěže podporuje i její propojení s předním lékařským pracovištěm – Centrem preventivní medicíny Prevence 2000, zabývajícím se zdravotní prevencí komplexně.


Miss Junior 2007

Soutěž Miss Junior ČR nepodmiňuje přihlášení dívek ani výškou, ani tělesnými rozměry. „Každá žena je krásná. Krása vychází zevnitř a ta, z nás, která ji dokáže v sobě objevit a podtrhnout, získá ono nestárnoucí charisma. Miss Junior ČR hledá osobnost, ne ramínko na šaty,“ uzavírá výstižně generální ředitelka soutěže, Kateřina Hamrová.







Zdroj: magistrát hl. m. Praha

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !