Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Princip za korunu

3. 10. 2010 | Finance
     Tento článek je pokračováním toho, jak se prostě bránit, který jsem napsala nedávno. Pro ty, kteří předchozí článek nečetli zmíním, že se jednalo o spor se společností poskytující telekomunikační služby. Spor jsem vyhrála a tato společnost mně musela vrátit požadovanou částku - finanční vyrovnání, jelikož byla jimi požadovaná částka byla podstatou sporu.
    
Zaplatila jsem tedy jimi požadovanou částku 3570,-korun. Spor vyřešil Telekomunikační úřad v můj prospěch, tudíž byli povinni uhrazenou částku vrátit. Vrátili. Ale jak? Obdržela jsem složenku k vyzvednutí peněz, ovšem na částku 3569,-korun, ovšem také dobropis k podepsání. V dobropisu byla však uvedena částka 3570,-korun!
     A bylo zle!!! Okamžitě jsem otevřela PC a napsala jim email, jak si to vůbec představují...., že mi pošlou ...no, o korunu méně, přitom je dopropis na částku celou. Rovnou jsem je upozornila, že jsem jim zaplatila 3570,- korun, - částku, která je uvedena v dobropisu, tudíž, že ode mne žádný dobropis podepsaný zpět nedostanou, dokud neobržím částku celou! Den poté jsem měla v emailové poště odpověď, že se věcí zabývá reklamační oddělení, jak jinak. Nicméně, pár dní poté jsem obdržela email, že mi posílají složenku na jednu korunu. Skutečně jsem složenku na jednu korunu obdržela. S naprostým klidem a zároveň hrdostí jsem si o proti složence, občanskému průkazu a podpisu tu jednu korunu na poště vyzvedla. Dobropis jsem podepsala, vložila do obálky a poslala na jejich uvedenou adresu, ovšem bez poštovní známky! Na obálku jsem napsala, že poštovné platí adresát s pomlčkou VYŽÁDÁNÁ POŠTA!
     Od té doby o tomto poskytovateli telekomunikačních služeb nevím, resp. - vím, ale pouze to, že existuje.  
Měla jsem také v úmyslu, požadovat po této společnosti částku cca 220 korun, a to za období, kdy jsem měla již službu odpojenou, přičemž jejich tvrzení znělo samozřejmě jinak. Nakonec jsem se však rozhodla, že nebudu kvůli této částce ztrácet čas a energii, jelikož bude místo toho lepší  napsat tento článek, který může pomoci vám.
     Trochu se jim to alespoň prodražilo, né??!!!!

Autor: Vikitorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
TAK TO VAS OBDIVUJI,ZE JSTE TAK VYTRVALA A RAZNA
Obrázek uživatelky
profil
držím palce
Obrázek uživatelky
profil
fandim vam
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Četla jsem oba články a čekala, jak kauza dopadne. Souhlasím s Verčou, když jsi v právu, je třeba se bránit. I když jde jen o korunu. Dnes je to koruna a zítra...?

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsi hvězda!!!!SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles