Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015

25. 01. 2015 | Televizní tipy
Komisařka Výrová s kolegy vyšetřuje vraždu spojenou s rituálem vymítání ďábla. Premiéra třídílné televizní minisérie z cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice.
 
Detektivové z oddělení násilné trestné činnosti v Olomouci pod vedením Marie Výrové vyšetřují v 3. dílu seriálu Případ pro exorcistu bizarní a šokující případ vraždy mladé dívky. Vše nasvědčuje tomu, že jde o vraždu spojenou s rituálem vymítání ďábla - tak zvaným exorcismem. Svérázná a inteligentní kriminalistka Marie Výrová se svými kolegy Vitoušem a Mrázem postupně sleduje několik vyšetřovacích variant.

Jejich pátrání je v 3. dílu seriálu Případ pro exorcistu zavede na venkovskou farnost, do církevních kruhů a také mezi vysokoškoláky a pedagogy Přírodovědné fakulty. Rozkrývání pozadí případu odhaluje překvapivé osobní motivace podezřelých, přináší nečekaná rozuzlení a také eskalaci dalšího násilí, které se obrací přímo proti vyšetřovatelům.

Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015Případ pro exorcistu je úspěšným pokusem o naplnění tradičního detektivního žánru. Východiskem se stal stejnojmenný úspěšný román Michala Sýkory, který pro televizní zpracování adaptoval scenárista Petr Jarchovský. Třídílný televizní film se opírá o věrohodné vylíčení psychologie postav detektivů i podezřelých. Vedle tísnivé atmosféry a intenzivního napětí pracuje i s jemnou ironií a humorem, který je vlastní rukopisu režiséra Jana Hřebejka.

V hlavních rolích detektivů se objeví výrazné herecké osobnosti:
Klára Melíšková (Marie Výrová), Miroslav Krobot (Viktor Vitouš), Stanislav Majer (Pavel Mráz), Tereza Voříšková (Kristýna Horová) a Marek Dastlík (Vojta Kubík). Další velké role ztvárnili Jan Budař, Marek Taclík, Kateřina Winterová, Kryštof Hádek a Martin Kyšperský.

V současné době připravuje Česká televize další série z cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice s názvem Modré stíny. Realizace scénáře autorského tandemu Sýkora & Jarchovský se ujme režisér Viktor Tauš.

V 3. dílu seriálu Případ pro exorcistu hrají: Hrají: K. Melíšková, M. Krobot, S. Majer, T. Voříšková, J. Budař, M. Taclík, K. Winterová a K. Hádek a další. Scénář P. Jarchovský a M. Sýkora. Kamera M. Žiaran. Režie J. Hřebejk

3. díl seriálu Případ pro exorcistu můžete sledovat 25. 1. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Pachova



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015:

Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015
Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015
Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015
Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015
Případ pro exorcistu – 3. díl – 25. 1. 2015
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles