Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přípravy na svatební veletrh vrcholí

22. 12. 2008 | Užitečné rady
Módní přehlídka, svatební proměna, soutěž o svatební šaty či odborné semináře. Přípravy na svatbení veletrh v hotelu Diplomat jsou již v plném proudu a pomalu se řítí do svého finále. V minulém roce měl Svatební veletrh více než 8000 návštěvníků a v roce 2009 je očekávána ještě vyšší návštěvnost. Svatební veletrh se bude konat 13. – 15. února 2009. 

Prestižní Svatební veletrh se koná již tradičně v únoru v hotelu Diplomat. Termín 9. ročníku veletrhu se tentokrát sešel se svátkem zamilovaných, Sv. Valentýna a více než 100 vystavovatelů nabídne snoubencům, zamilovaným i jejich přátelům své zboží, služby a umění.

Na tři dny plné svatebních  šatů, svatebních doplňků, nabídek svatebních agentur, své prostory nabídnou snoubencům také zámky a další lokality. K vidění budou luxusní limuzíny či nazdobená nádhera starých časů - veteráni. Nepřeberné množství snubních prstýnků na jednom místě nabídne snad nejucelenější přehled materiálů a tvarů, které si pro snubní prsteny lze představit, a chybět nebudou ani organizátoři svateb v exotických zemích či svatebních cest.

Svatba však není pouze obřad, ale také dorty, koláčky, svatební oznámení, kytice, fotografie a video, hostina, líčení či svatební účes, hudba a zábava.

 
Svatební veletrh přináší inspiraci i konkrétní rady odborníků. Bohatý a originální doprovodný program zaujme nevěsty i jejich doprovod. Finální program jsou dosud v přípravě, již nyní však můžeme prozradit, že součástí programu budou odborné semináře na téma svatební líčení, trendy svatebních kytic, svatební zvyky a tradice či rady fotografa včetně ukázek fotografování na podiu.
 

Vedle těchto již tradičních témat proběhnou dvě módní přehlídky rozdělené do dvou dopoledních a dvou odpoledních bloků. 


Svatební proměna

Jako další zajímavost pro návštěvníky je připravena "svatební proměna" ze slečny v pohádkovou  nevěstu. "Proměny" proběhnou v sobotu i v neděli. Součástí proměny bude líčení, svatební účes a výběr svatebních šatů. Zájemkyně o tuto zkoušku se mohou již nyní hlásit u organizátora.

Veletrh je pro veřejnost otevřen v pátek 13.2. od 16 do 20 hodin a v sobotu a v neděli od 10 do 17 hodin V pravidelných intervalech pořádají zaměstnanci hotelu prohlídku hotelových pokojů včetně novomanželského apartmá.

 
V minulém roce navštívilo Svatební veletrh

8 000 zájemců, z toho 70 % žen. Nejčastěji návštěvníci přišli pro inspiraci či za ucelenou nabídkou svatebních potřeb. Na základě jejich přání jsme rozšířili nabídku služeb právě o služby dopravy a květinová aranžmá.

 
Věříme, že nabídka 9. ročníku Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat osloví nejen zamilované a zasnoubené, ale také maminky, svědky a jejich kamarády či módní příznivce.


Ještě jednou ta nejdůležitější informace:

13. – 15. 2. 2009 v hotelu Diplomat!


DanielkaZ
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
celé to je jen o penězích,ale já bych nechtěla všechny peníze utratit za svatbu. Trochu by jich mohlo zůstat do začátků.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Až se budu vdávat, tak chci samozřejmě, aby vše bylo jak v pohádce. Mám svůj sen, představu. Jen ještě sehnat toho prince a někoho, kdo to zaplatí Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles