Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přístav - José Pivoda (Pavel Řezníček)

6. 10. 2015 | Herci
Přístav je pro každého synonymem klidu. V přístavu se také mohou zvednout vlny a rozpoutat řetězec nečekaných událostí. V seriálu Přístav takové vlny zvedne jediný hausbót, který připluje ze svého pražského kotviště s hlavním hrdinou Markem Skálou (Martin Dejdar) na palubě.

Marek - bývalý prvoligový hokejista a čerstvě bývalý tělocvikář se rozhodl, že jeho život potřebuje nabrat nový vítr do plachet. Změní kotviště i profesi a spolu s kamarádem z mládí, Romanem Marešem (Filip Blažek), znovu zprovozní opuštěnou hospodu Přístav v chatové osadě Zátoka. Spolu s hospodou ožívají i lidé, kteří doteď žili vlastními problémy za zdmi svých chat. Pavlína a Pepa Krupičkovi (Jitka Schneiderová a Martin Zounar), působí jako reklama na šťastné manželství, ale je to skutečně tak?

Přístav - José Pivoda (Pavel Řezníček)Svobodná matka Ivana Braunová (Kristýna Kociánová) proplouvá komplikovaným vztahem s otcem svédcery Mírou Šimáčkem (Václav Jiráček) a nikdy nekončícími problémy své matky Lily (Olga Želenská), bývalé operní hvězdy. Místní šmírák, bonzák a samozvaný ochránce veřejného pořádku Radim Pátek (Petr Čtvrtníček) s milenkou  zaručeně peroxidovou blondýnou, která oslňuje okolí flitry, bižuterií a nepopiratelně originálními myšlenkami. Tajemný muž Zátoky, Herbert Ouško (Norbert Lichý). Možná rybář, možná tajný agent a možná jen chlap ve středních letech, který miluje svůj klid.

Hospoda Přístav přitáhne i staré známé z nedalekých Benátek a Špičky – Olgu s Josém Pivodou (Petra Hřebíčková a Pavel Řezníček), Libuši s Aloisem (Hana Gregorová a Ladislav Potměšil) i doktora Jonáše (Bob Klepl), který se po svém sžívá s novou životní investicí – chatou po myslivci – a vpádem hned dvou žen do jeho doteď veselého staromládeneckého života.

Všichni své příběhy žijí naplno, vlnu za vlnou, ale vždycky s vtipem Řešit svoje problémy a neodkládat je na někdy se učí i Marek Skála, který si v Zátoce postupně ujasňuje svůj vztah s manželkou, soudkyní Terezou (Vanda Hybnerová) a dcerou Johanou (Sandra Černodrinská). Časem se ukáže, že mu voda přinese i to, o čem si myslel, že již dávno uplavalo. Hospoda Přístav se stává průsečíkem všech těchto rozdílných životů a místem, kde všichni rádi zakotví.

Přístav - José Pivoda (Pavel Řezníček):

Netrpělivě očekává narození dalšího potomka a připravuje se na to, že zůstane na mateřské dovolené. Jednoho dne se zastaví v Přístavu, děti si zahrají pinčes. Začne se stavovat častěji, slovo dá slovo a on se domluví s Romanem a se Skálou, že udělají v Přístavu Španělský večer. José připraví paellu, večer se vydaří. Pivoda se začne stavovat častěji, občas si zahraje nohejbal, postupně se začne víc a víc začleňovat do party v chatové osadě.

Nový seriál Přístav můžete sledovat
každé pondělí a středu od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka