Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Přístav - Tereza Skálová (Vanda Hybnerová)

6. 10. 2015 | Herci
Přístav je pro každého synonymem klidu. V přístavu se také mohou zvednout vlny a rozpoutat řetězec nečekaných událostí. V seriálu Přístav takové vlny zvedne jediný hausbót, který připluje ze svého pražského kotviště s hlavním hrdinou Markem Skálou (Martin Dejdar) na palubě.

Marek - bývalý prvoligový hokejista a čerstvě bývalý tělocvikář se rozhodl, že jeho život potřebuje nabrat nový vítr do plachet. Změní kotviště i profesi a spolu s kamarádem z mládí, Romanem Marešem (Filip Blažek), znovu zprovozní opuštěnou hospodu Přístav v chatové osadě Zátoka. Spolu s hospodou ožívají i lidé, kteří doteď žili vlastními problémy za zdmi svých chat. Pavlína a Pepa Krupičkovi (Jitka Schneiderová a Martin Zounar), působí jako reklama na šťastné manželství, ale je to skutečně tak?

Svobodná matka Ivana Braunová (Kristýna Kociánová) proplouvá komplikovaným vztahem s Přístav - Tereza Skálová (Vanda Hybnerová)otcem svédcery Mírou Šimáčkem (Václav Jiráček) a nikdy nekončícími problémy své matky Lily (Olga Želenská), bývalé operní hvězdy. Místní šmírák, bonzák a samozvaný ochránce veřejného pořádku Radim Pátek (Petr Čtvrtníček) s milenkou  zaručeně peroxidovou blondýnou, která oslňuje okolí flitry, bižuterií a nepopiratelně originálními myšlenkami. Tajemný muž Zátoky, Herbert Ouško (Norbert Lichý). Možná rybář, možná tajný agent a možná jen chlap ve středních letech, který miluje svůj klid.

Hospoda Přístav přitáhne i staré známé z nedalekých Benátek a Špičky – Olgu s Josém Pivodou (Petra Hřebíčková a Pavel Řezníček), Libuši s Aloisem (Hana Gregorová a Ladislav Potměšil) i doktora Jonáše (Bob Klepl), který se po svém sžívá s novou životní investicí – chatou po myslivci – a vpádem hned dvou žen do jeho doteď veselého staromládeneckého života.

Všichni své příběhy žijí naplno, vlnu za vlnou, ale vždycky s vtipem Řešit svoje problémy a neodkládat je na někdy se učí i Marek Skála, který si v Zátoce postupně ujasňuje svůj vztah s manželkou, soudkyní Terezou (Vanda Hybnerová) a dcerou Johanou (Sandra Černodrinská). Časem se ukáže, že mu voda přinese i to, o čem si myslel, že již dávno uplavalo. Hospoda Přístav se stává průsečíkem všech těchto rozdílných životů a místem, kde všichni rádi zakotví.

Přístav - Tereza Skálová (Vanda Hybnerová)

Ambiciózní soudkyně se zaměřením na trestní právo, pracuje u okresního soudu v Berouně, kam dojíždí z Prahy. Tereza je v mnoha věcech naprostý protiklad svého muže, přesto se milovali a jeden druhého krásně doplňovali. Teď ale Tereza s Markem procházejí krizí a stojí před rozvodem.

Co se vám na seriálu a vaší roli nejvíce líbí? V čem je Tereza jiná než postavy, které jste zatím hrála?


Líbí se mi, že nejde jen o ateliérový seriál, ale natáčí se hodně v exteriérech a kolem vody.

V čem je Tereza jiná?

Zatím jsem ještě nikdy nehrála soudkyni. Mám radost, že je v ději spousta humorných situací, stylizace i částečná nadsázka. Je to dobře, diváci, kteří si sednou večer k televizi, se potřebují pobavit. Je fajn, když si lidé dokážou ze sebe udělat trochu legraci, je důležité mít v určitých životních situacích nadhled. Scénář mi připadá přesně jako ze života, myslím, že v Tereze se najde každá žena, která něco podobného zažila. Nedávno jsem se seznámila s jednou soudkyní, která se shodou okolností jmenuje také Vanda. Chystám se sejít se s ní na kafe a vyzvědět od ní ještě další detaily, nějaké vnější rysy, abych byla jako soudkyně co nejvíc přesvědčivá.

Na čí stranu se Johana přiklání?

Johana se vrátila a je trochu zmatená. Když odjížděla, bylo u nich doma všechno v pořádku. Rodiče byli spolu a ona v nich měla dva pilíře, svou jistotu. Když se z Anglie vrátila, všechno je v totálním rozkladu. Nesouhlasí s tím, že jsou rodiče od sebe, a snaží se je dát dohromady. V tom je trochu dětinská, ale já jí rozumím. Johana je o pár let mladší než já, ale ani mi to nepřijde. Snad jen že nosí trochu rozpustilejší oblečení, než bych si na sebe vzala já. Jinak mě moc baví. Na co se například těším? Na scénu, při níž bude můj táta opilý, a já se ho budu snažit dostat na hausbót. Ale i na scény, které budu natáčet s Vandou Hybnerovou jako seriálovou mámou v „našem“ bytě.

Nový seriál Přístav můžete sledovat
každé pondělí a středu od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !