Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přítel na cesty, kterého vám budou závidět.

20. 06. 2019 | Technika
-Komerční sdělení-

ASUS VivoBook 15

je ušitý ženám na míru


Je sexy, má výkon, nechybí mu výdrž, dokáže zabavit na dlouhé hodiny a všichni vám ho budou závidět. Ne, není to nový milenec, i když to může být láska na první pohled. Bavíme se o novém notebooku ASUS VivoBook 15 (X512), který byl vyroben na míru právě nám, ženám!

Přenosný počítač je dnes už běžnou součástí našeho života. Vytváříme na něm hodnoty, pomáhá nám relaxovat, ale i rozšiřovat si obzory. Prostě a jednoduše – denně s ním trávíme moře času, je doplňkem naší vizáže i osobnosti, je naším přítelem. Takže není od věci zamyslet se nad tím, jakého společníka na cesty si vybereme. Co bychom od něj měly chtít a co by měl splňovat.

notebook ASUSKrasavec k pohledání


Nikdo s sebou nechce tahat nevzhlednou cihlu. VivoBook 15 upoutá už na první pohled ladnými liniemi, tenkým profilem, hmotností jen 1,7 kg a moderním designem. Ať zvolíte stříbrné (Transparent Silver), či modré (Peacock Blue) provedení, chybu neuděláte. Modrou variantu nicméně doporučíme těm z vás, které milují hru se světlem – umí totiž měnit odstín v závislosti na úhlu jeho dopadu.

Sexy jsou také displej a klávesnice. Díky designu NanoEdge se 15,6palcová obrazovka VivoBooku 15 vyznačuje jen 5,7 mm tenkými rámečky po všech stranách obrazovky, takže je její zobrazovací plocha opravdu velká a komfortní. Radost působí i doteky prstů po Ergolift klávesnici. Ta se díky své speciální konstrukci při otevření notebooku automaticky pozvedne a díky tomu je srovnatelná s klasickými PC klávesnicemi. Jak pohodlně se na ní píše, tak oceníte především při vícehodinovém „datlování“.

Šlape a nedojde mu šťáva


Není nic horšího než mít pomalý laptop, který se navíc velmi rychle vybije. U VivoBooku 15 nic takového nehrozí. O svižný chod se stará výkonný procesor Intel Core i5 osmé generace v kombinaci s rychlým až 512GB SSD úložištěm (případně kombinací SSD s klasickým pevným diskem) a 8 GB operační paměti, takže laptop hravě zvládne nejen běžnou kancelářskou nebo domácí zátěž, ale i nějaké ty hry, pokud se o notebook občas chcete podělit s dětmi.
Také energie má tenhle krasavec od ASUSu na rozdávání. Baterie hravě zvládne celodenní zápřah, v případě potřeby se pak můžete opřít o podporu rychlého dobíjení. Z úplného vybití by se na měl akumulátor nabít na 60 % kapacity už za 50 minut. Nezdálo se nám to, a tak jsme si to vyzkoušely na vlastní kůži. A věřte, že je tomu doopravdy tak.
Notebook Asus

Konektivita na maximum


Brouzdáte rády po internetu přes Wi-Fi? Tak se připravte na pořádnou jízdu. VivoBook 15 chytá bezdrátový signál po celém bytě bez zaváhání. Nechybí ani svižné BlueTooth připojení, což znamená jediné – při poslechu hudby si ji můžete naplno vychutnat pře svá oblíbená bezdrátová sluchátka.

Aby toho nebylo málo, jsou k dispozici i další užitečné porty: čtečka paměťových microSD karet, HDMI pro připojení k monitoru nebo chytré televiz, či několik typů USB připojení, samozřejmě včetně „oboustranného“ USB-C rozhraní. Už se vám tak nestane, že by stahované video či ukládání fotek na úložiště zaseklo či dokonce zamrzlo
.

Suma sumárum – VivoBook 15 (X512) je velmi dobrá volba!


Testování nového VivoBooku 15 jsme si opravdu užily a můžeme ho jen doporučit. Jde o poctivý notebook střední třídy se skvělým vzhledem, výkonem i výdrží a spoustou vychytávek, který navíc zdobí i jeho cena. U prodejců ho totiž pořídíte za méně než 15 tisíc korun včetně DPH.

Více na https://www.asus.com/cz/Laptops/ASUS-VivoBook-15-X512FA/






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přítel na cesty, kterého vám budou závidět. :

Přítel na cesty, kterého vám budou závidět.
Přítel na cesty, kterého vám budou závidět.
Přítel na cesty, kterého vám budou závidět.
Přítel na cesty, kterého vám budou závidět.
Přítel na cesty, kterého vám budou závidět.
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !