Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Probuďte svojí pokožku ze zimního spánku

11. 03. 2014 | Krása
Bledá, unavená, dehydrovaná a bez jasu, takto často vypadá po zimním spánku pleť většiny žen. Před příchodem jara proto svojí pleť důkladně revitalizujte, aby byla připravená na záludné jarní sluneční paprsky.

Jarní úklid byste měly začít u své pleti. Zvláště pak po mrazivé zimě je ho zapotřebí. A začněte u čištění a to rovnou hloubkového. Pro dámy s mastnější pletí je ideální peeling. Odstraní odumřelé buňky, vyhladí a rozzáří. Nepoužívejte ale ten, kde jsou příliš hrubé částečky, ty mohou pleť obrousit.

Peeling aplikujte na jaře jednou týdně. Pokud vám peeling nevyhovuje, vyzkoušejte gommage – speciální čistící gel s mikroperličkami, které na sebe nabalují odumřelou pokožku. Skvělé jsou také speciální kartáče určené k jemnému čištění. Odstraňují make-up a přebytečné nečistoty pleti. Na problematickou pokožku se hodí gely pro hloubkové čištění nebo přípravky s kyselinou salicylovou. Jako odličovací tampóny použijte ty, které jsou ze 100% viskózy.

Probuďte svojí pokožku ze zimního spánkuHydratační maska připraví pleť na jaro


Novou sílu a energii dodáte pleti po zimě také vhodnou pleťovou maskou. Na jaře pokožka přímo prahne po hydrataci. Dopřejte jí proto blahodárnou hydratační masku. Suché pokožce dodá vláhu mix avokáda, bílého jogurtu (nebo tvarohu) a medu. Lidé s mastnější pletí si mohou udělat domácí masku z vaječných bílků, droždí a olivového oleje.

Pokožce velmi prospívají také hydratační séra, která po zimě dodají pleti rozjasněný, sjednocený a vyhlazený vzhled. Jarní úklid si udělejte také v krémech. Hutné přípravky si schovejte na podzim. Jaro žádá odlehčení nejen šatníku ale také v krémech. Ideální jsou jemné hydratační krémy, které pokožku příliš nezatěžují, rychle se vstřebávají a nechávají ji volně dýchat. Sáhnut můžete také po pleťových gelech nebo fluidech, ty jsou vhodné pro mastnější pokožku.

Nezapomeňte na kvalitní UVA a UVB ochranu, protože jarní paprsky patří k nejvíce zrádným. Odlehčete i v líčení. Místo make-upu bohatě postačí kvalitní BB krémy, které jsou kombinací lehkého make-upu a fluida. Pokožce na jaře prospívá větší přísun vitamínů A, C a B.

Pokud nechodíte pravidelně na kosmetiku, alespoň jednou do roka byste si měly zajít a jaro je tím nejlepším obdobím. Je to také ideální čas nechat se vyšetřit u dermatologa a odstranit případná znaménka. V létě se tyto zákroky příliš nedoporučují.

Zdroj, foto: Krása.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobré rady, zamyslím se co s tím.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
všechny potřebné produkty mám,to budu krásnáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles