Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč Ben přestal žrát?

9. 12. 2017 | Vaše příběhy

Můj pes Ben není žádný zelenáč. Je to už pořádně vyzrálý a světa znalý pes. Má dvanáct a půl roku a mnohdy jeho ostřílenost životem překvapí i mě.  

Poslední dobou jsem si všimla, že Ben baští méně. Piškoty, masové plátky, žvýkací tyčinky a další pochoutky pro psy jí stále se stejnou chutí, ale do granulí jen zaboří čumák, prohrábne je, a buď slupne pár kousků, nebo odejde bez toho, aby nějakou z nich pozřel. Začínala jsem se bát, že by to mohly být první příznaky nějaké nemoci, a proto jsem víc Bena sledovala.

Na procházky chodíme většinou stejnou, už naučenou trasou. Projdeme sídliště, obejdeme nákupní středisko, Ben se proběhne na louce za ním a kolem zdravotního střediska zamíříme k domovu. A právě tady, u zdravotního střediska, se poslední dobou při nočním venčení můj pes ve stále stejném místě vypařil. Na několik minut jsem ho večer hledala. A černý pes se v tmavé noci hodně špatně hledá!

Chodí na volno, protože neuteče, jen se prostě nacházel pár metrů ode mne a já na těch pár minut netušila, kde. Jemu stačilo, že on věděl, kde jsem já. Jak se vypařil, tak se vždy zase objevil, a šlo se dál. Tentokrát jsem ale Bena měla stále na očích a všimla jsem si, že vlezl pod smrček u střediska. Po chvilce to už chroupalo, křupalo a já pochopila, že tam něco jí.

V první chvíli jsem se zalekla, že by to mohly být kosti, které mu můžou ublížit. Ve druhé chvíli jsem se vyděsila, že by tam mohlo být něco otráveného. Ve třetí chvíli jsem ohnula záda a vplížila se za svým psem pod strom.

Objevila jsem tam starý květináč plný kočičích granulí. Od té doby vím, že místní kočky tam chodí krmit personál ze střediska. Ben vzal květináč pod smrčkem za svůj a dělal si tak při nočním venčení piknik pod hvězdami.


Záhada byla vyřešena! :-)

 


Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz
článek byl publikován také v tisku


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Proč Ben přestal žrát?:

Proč Ben přestal žrát?
Proč Ben přestal žrát?
Proč Ben přestal žrát?
Proč Ben přestal žrát?
Proč Ben přestal žrát?
Proč Ben přestal žrát?
Proč Ben přestal žrát?
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkHezký příběh - ale co ty chudinky kočky, když najdou jen prázdnou miskuSmajlík
Z vlastní zkušenosti(mám psa Týnu i kocoura Oskara) vím, že psům víc chutná kočičí žrádloSmajlíkKdyž k nám přijde na návštěvu sousedčin pes, líže i zem pod kocourovou miskou, kdyžje náhodou prázdná (Tina byla rychlejší než kocour a sousedčin pes.
Ale už jsem se radila i na veterině-prý psům kočičí jídlo v malém množství nevadíSmajlíkA co mám dělat, když Tině Oskarovo jídl ak chutnáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezké,pobavilo .. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles