Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč je mámě všechno u ***!

16. 07. 2020 | Knižní tipy
Název: Proč je mámě všechno u ***!
Autor: Gill Sims
Datum vydání: 6 / 2020
Nakladatelství: Motto
Formát: 130 x 200 mm
Počet stran: 352
Vazba: vázaná s pap. potahem
s lam. přebalem
Cena: 295 Kč


Mámina sladká děťátka dospěla do klátících se teenagerů a místo dohadů, kdo by vyhrál v souboji mezi dračím jezevcem a ninja koněm, tráví noci na Snapchatu a dorozumívají se výhradně posunky a vrčením. Kolik „období“ ještě přijde, než se z nich stanou funkční členové společnosti? Nejdřív to byly celonoční symfonie řevu, pak zvykání na nočník a teď neschopnost vstát před polednem bez kopance do zadku.

Jak to má ale máma přežít? A kdy už to skončí? KDY? Britská spisovatelka a blogerka Gill Sims je autorkou mimořádně populárního blogu a facebookové stránky Peter and Jane, které se staly předlohou jejích knih Proč máma pije a Proč máma nadává. Proč je mámě všechno u ******! je volným pokračováním této úspěšné knižní série.

Proč je mámě všechno u ***!O autorce knihy

Proč je mámě všechno u ***!:


Gill Sims je autorkou slavného a mimořádně úspěšného blogu a facebookové stránky Peter and Jane. Žije ve Skotsku se svým manželem, dvěma dětmi a svéhlavým border teriérem, který řídí celou domácnost. Mezi její zájmy patří (kromě popíjení vína) trávit čas na sociálních sítích, hledat ztracené mládí a psa, když se rozhodne sám vydat na jednu ze svých pravidelných potulek.



Tuto knihu Proč je mámě všechno u ***! zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proč je mámě všechno u ***!:

Proč je mámě všechno u ***!
Proč je mámě všechno u ***!
Proč je mámě všechno u ***!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !