Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinence

9. 04. 2015 | Péče o tělo
Přestože na trhu existuje široká nabídka specializovaných absorpčních pomůcek, mnohé ženy na lehký únik moči stále používají menstruační vložky v domnění, že ve výrobcích není velký rozdíl. Neuvědomují si, že menstruační vložky jsou vyrobeny na menstruaci, a tak nejsou vhodné pro použití v případě inkontinence. Právě inkontinenční vložky, které jsou speciálně vyrobené k absorpci moči, jsou tím správným řešením inkontinence.

3 hlavní důvody, proč by se měly uživatelky vyvarovat používání menstruačních vložek a preferovat v případě inkontinence inkontinenční vložky:

1. Speciální funkce a anatomie inkontinenční vložky způsobuje mnohem lepší vstřebání moči

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinenceKaždý druh vložek je vyroben speciálně pro svůj účel - inkontinenční vložka absorbuje moč, menstruační vložka krev. Jelikož obě tekutiny jsou rozdílné, co se týče jejich kvalit (jako je hustota apod.), ovlivňuje to i charakter vložky, která má tekutinu pojmout a uzamknout uvnitř.

Rozdílné je i množství tekutiny, které se do vložky uvolňuje při úniku moči a při menstruaci. Inkontinenční vložka musí při jednom úniku absorbovat výrazně větší množství tekutiny než menstruační vložka, k čemuž slouží speciální granule tzv. superabsorbent rozmístěný uvnitř savého jádra, který se při nasátí moči přemění na gel a zabrání tím proniknutí vlhkosti zpět na povrch.

Z těchto dvou důvodů musí být vložky speciálně přizpůsobené těmto podmínkám, proto jsou schopnosti absorpčních zón vložek rozdílné. Inkontinenční pomůcky jsou obecně schopny pohltit více tekutiny a rychleji než běžná menstruační vložka stejných rozměrů. Jejich použití proto zajistí uživatelce pocit jistoty a bezpečí.
.

2. Zabránění nežádoucímu zápachu

Největší obavou žen s inkontinencí je nepříjemný zápach. Při použití menstruačních vložek při problémech s únikem moči je větší pravděpodobnost, že se mu nezabrání, protože tyto vložky nejsou uzpůsobeny na absorpci moči. Jedním z hlavních cílů inkontinenční pomůcky je právě zabránění vzniku a šíření bakterií a amonia, které tento zápach způsobují. Inkontinenční vložka zůstane na povrchu sušší, čímž zamezí šíření zápachu a poskytne uživatelce pocit bezpečí a jistoty.

3. Jemnost a prodyšnost materiálů je příznivá pro dlouhodobé používání inkontinenčních vložek

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinencePři výběru absorpční pomůcky je také třeba zohlednit jemnost a prodyšnost materiálů. Na rozdíl od menstruačních vložek jsou inkontinenční pomůcky často používány dlouhodobě, a ne pouze několik dní v měsíci. Z tohoto důvodu je velmi důležité, aby byla inkontinenční vložka jemnější a prodyšnější. Tyto dvě vlastnosti inkontinenční vložky zajistí, že je lze nosit nepřetržitě a nezpůsobí uživatelkám záněty kůže, kožní ekzémy ani jiné problémy.
Vlivem uvedených prvků pouze inkontinenční vložky poskytnou funkční, spolehlivou, pohodlnou a diskrétní ochranu při úniku moči.
 
Zdroj, foto: TENA


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinence:

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinence
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Skvelý článok
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles