Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč používat BIO přípravky?

15. 11. 2017 | Krása
-Komerční sdělení-

Před lety byly BIO potraviny a jejich nakupování velký BOOM. Dnes jsou běžně součástí našich jídelníčků a nikdo se nad nimi už ani nepozastaví. Novinka se zkrátka stala součástí našeho běžného života. BIO potraviny a produkty jsou vypěstované a vyráběné podle zásad organického zemědělství.

Většině z nás určitě není jedno, že konzumujeme nezdravá éčka, proto si při nakupování dáváme velký pozor na to, co dáváme do košíků. U každého přípravku pečlivě prozkoumáváme složení. Věděly jste milé dámy, že se před lety objevila studie firmy Bionsen, který upozornila na fakt, že průměrná žena na sebe denně nanese přes 500 různých syntetických chemikálií? Děsivá představa…

BIO VOLUMETrend BIO se tak tedy dostal i mezi kosmetické produkty. Výrobci kosmetiky se rozhodli BIO produkty zařadit do svého sortimentu, protože neobsahují ropné deriváty, pesticidy, etoxyláty, parabeny ani silikony. Možná si některé z vás i tak pokládají otázku, proč používat BIO přípravky. Vždyť je přeci nekonzumujeme! I když to je někdy na „zváženou“, protože přírodní vůně jsou někdy opravdu k „sežrání“.

Možná jste netušily, že kůže je obrovský absorpční orgán a všechno, co denně většina žen používá (ať už jsou to krémy, mýdla, deodoranty, šampony), se vstřebává právě kůží do krevního oběhu. Zjednodušeně řečeno, s čímkoliv přijde naše pokožka do styku, je z části absorbováno do krve a krevním oběhem transportováno do našich buněk.

Někteří odpůrci tvrdí, že BIO přípravky nefungují. Ale jedná se o marketingový či reklamní tah společnosti. Může být pravdou, že některé BIO přípravky fungují pomaleji, ale ve výsledku jsou mnohem účinnější. Navíc uděláte službu nejen své pleti, vlasům, nehtům, ale prospějete i životnímu prostředí.

I vlasový specialista www.brazilkeratin.cz vsází na BIO. Svým zákazníkům nabízí vlasovou řadu BIO VOLUME. Ta je určena pro všechny vlasy poškozené barvením či melírováním. Doporučuje se především k péči o jemné vlasy. Šampon s keratinovým regeneračním systémem zajistí vlasům dlouhotrvající sílu a objem. Vlasy jsou po opakovaném použití silnější, objemnější a na první pohled zdravější. Keratinový vlasový kondicionér s excelentním regeneračním systémem usnadňuje rozčesávání vlasů. Jemným vlasům zajišťuje větší objem. Zároveň důkladně hydratuje, vyživuje a regeneruje. V sadě samozřejmě nesmí chybět ani serum BIO VOLUME. Unikátní a nejúčinnější prostředek špičkové regenerace pro zpevnění vlasů, chránící před destruktivním vlivem volných kyslíkových radikálů přísadou extraktu z hroznových jader. Všechny přípravky jsou vyrobené v BIO formulaci, neobsahují silikony, ropné produkty, etoxyláty ani parabeny. Proto jsou šetrné k vám i k přírodě.

Neváhejte a udělejte si radost na www.brazilkeratin.cz!

řada BIO VOLUME







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proč používat BIO přípravky?:

Proč používat BIO přípravky?
Proč používat BIO přípravky?
Proč používat BIO přípravky?
Proč používat BIO přípravky?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Přesně tak, každý den se modlím abych měla aspoň na jeden stromek...šupinky si zatím šetřím
Obrázek uživatelky
profil
To smekám, hodně štěstí v soutěži
Obrázek uživatelky
profil
10 kousků

02. 12. 2017 12:33 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:29 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:25 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:21 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:17 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:13 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:09 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:04 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 12:00 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů
02. 12. 2017 11:56 Sebrán "Šupina štěstí" za 1 bodů

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
A to vam prisli najednou 8na strance? Nebo po 1supine cca po 4min.?
Obrázek uživatelky
profil
Já jen pět, doufám že řetězů chytim víc, ty mi moc chybí...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek