Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prodlužování řas pokročilo do dokonalosti

15. 02. 2010 | Krása
Krásné husté řasy, které prohloubí pohled a působí jednoznačně sexy, jsou snem mnoha žen. Nemylme se, ani hollywoodské hvězdy či špičkové modelky se často neobejdou bez „zkrášlovacích“ metod.

Ale dnes si toto kouzlo mohou dopřát i ženy, které nepracují v tak atraktivních profesích.  A výsledek stojí za to. Po zákroku vypadáte lépe nejen díky profesionálnímu „vylepšení“, ale hlavně proto, že se vám zvýší sebevědomí. Tato kombinace rozhodně přitáhne pozornost k vaší tváři, která se celá prozáří.

ŘasyTýmy specialistů se po léta snaží tento efekt dopřát nejen celebritám, ale ženám ze všech generací a všech vrstev společnosti. V poslední době se objevují stále nové profesionální metody.

Novinkou je například proces, ve kterém se připevňuje na každou vaši řasu řasa nová tak, že konečný výsledek vypadá daleko lépe než jakákoli aplikace řas umělých. Princip této techniky spočívá v přirozeně vypadajících řasách různých délek a barev s vysokým leskem a vějířovým efektem, které jsou mimořádně elastické.

Vybírat můžete ze tří druhů řas:
  • syntetické,
  • norkové,
  • hedvábné.
Aplikace těchto řas nabízí přirozený vzhled, výrazné řasy bez nutnosti použití řasenky. Mají trvanlivost skutečně až dva měsíce (a s doplňováním i déle).

Jsou zcela bezpečné při běžných činnostech jako sprchování, cvičení i spaní, ale oproti jiným metodám na trhu, díky speciální ochranné péči vydrží také v sauně či extrémních podmínkách. Součástí péče je také vitamínová výživa podporující růst vašich vlastních řas.

Zdroj: Salon YES VISAGE

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda