Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prohlédněte si proměny z 8. dílu show Tvoje tvář má známý hlas

24. 10. 2016 | Televizní tipy
V 8. dílu show Tvoje tvář má známý hlas soutěžící prošli spoustou proměn. Markéta Procházková se představila jako Nicole Kidman z filmu Moulin Rouge.  „Nejdříve jsem si říkala, že je to číslo přesně pro mně, ale pak jsem zjistila, že je to hodně těžký. Text je jak nějaký jazykolam. Když jsem se začala učit, tak jsem si párkrát i poplakala, ale to já tak někdy dělám,“ přiznala Markéta.

Ivana Jirešová ztvárnila Roberta Smitha z kapely The Cure. „Můj první kluk byl pankáč – to byla láska! K této písničce mi stačí pouze zkušenosti z mé pankerské minulosti – žádné další profesionální rady nepotřebuji,“ přiznala naprosto vážně Ivana Yemimu. Na jeviště si dokonce nechala přinést čtyři piva. „Během vystoupení ale nemám ani sekundu na to se napít, a tak si pořádně loknu hned jak dozpívám,“ dodala. „Běda jak ti to nepůjde,“ vyhrožoval Ondřej Sokol, který je velkým fanouškem Cure.

Prohlédněte si proměny z 8. dílu show Tvoje tvář má známý hlasV zákulisí veleúspěšné show Tvoje tvář má známý hlas se při přípravách na včerejší díl objevilo v maskérně veliké překvapení. Šikovné maskérky dostaly od Yemiho krásnou květinu, jako ocenění jejich úžasné práce. „Minulý týden jsem konečně prošel rukama vás všech a to co děláte je neskutečné,“ ocenil jejich výkon Yemi, kterého maskérský tým v minulém dílu proměnil v démonického Maxima ze skupiny The Prodigy.

O show Tvoje tvář má známý hlas:


Miroslav Etzler, Marta Jandová, Ivana Jirešová, David Gránský, Markéta Procházková, Roman Vojtek, Anna Julie Slováčková a Jan Cina se každý týden představí v rolích velkých osobností světové i české populární hudby, a budou tak bojovat o přízeň diváků i o finanční výhry pro dobročinné účely.

Z Tváře se stal televizní fenomén, který ovládl Českou republiku. Druhá řada má vše potřebné, aby na obrovský úspěch navázala – úžasné obsazení, mimořádné proměny i zkušený produkční tým,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

V porotě usednou ostřílení Jakub Kohák a Janek Ledecký, ženský element zastoupí úžasná Iva Pazderková. Představí se i speciální hosté poroty.

A nebude chybět ani jedinečný moderátor Ondřej Sokol! Nová řada nejúspěšnější zábavné show posledních let bude plná neuvěřitelných vystoupení, speciálních čísel a překvapení.

Sledujte další řadu show Tvoje tvář má známý hlas 2016
každou neděli ve 20:20 na Nově!


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !