Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva

10. 10. 2018 | Poslední díl
Další Prostřeno! bude v Moravskoslezském kraji. K plotně se tam postaví tři ženy a dva muži. Jaký úkol týdne bude mít tahle převážně mladá, severomoravská partička? Zadání je krajové, měla by to být nějaká moravská specialita. Parta je to – až na třicátnici Evu – hodně mladá a neklidná, každý je svůj, každý má vlastní příběh. Místy to vypadá, že kluci jsou stydlivější než holky. Co na sebe Ostravané, Severomoravané a Slezané prozradí? Kdo bude největší taktik?

Benjamínek David, který má skoro na všechno alergii, nastávající maminka Natálka, nebo bude největší hráčka záhadná bruneta Eva? A u koho se hosté nejvíce pomějí? Kdo nakonec vyhraje? Bude to výhra zasloužená? Sledujte Prostřeno! každý všední den a pokud se vám bude zdát, že spravedlnost přišla zkrátka, můžete body svému favoritovi přihrát sami. A když budete mít štěstí, deset tisíc korun nevyhraje jenom amatérský kuchař, kterému přidělíte nejvíce bodů, ale možná i vy!

Prostřeno – 10.10. 2018 – EvaProstřeno – 10.10. 2018 – Eva:


Ve středu 10.10. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší hostitelka Eva (36). Ve středu se k plotně postaví kadeřnice Eva, která má výtvarné sklony. Po rozchodu s přítelem žije sama se svou desetiletou dcerou a kocourkem. Eva je pro ostatní tak trochu záhada, ale líbí se jim Evin útulný byt a zaujmou je obrazy i akty na stěnách. Petra dokonce začne fantazírovat o Evině sexuální orientaci a zatáhne do toho i včerejšího hostitele, kterému to ale evidentně není příjemné.

Davidovi je teprve šestnáct a zdá se mu, že se s ostatními zná moc málo na to, aby s nimi vedl u stolu řeči o plastikách, sexuální orientaci atp. Asi se stydí. To holky se neupejpají a zkoušejí zjistit, co je Eva vlastně zač. Ta je ale na slovo skoupá, i kvůli tomu ji soupeřky považují ji za taktičku. Je tomu ale opravdu tak? Každopádně třetí hostitelka se netají tím, že moc nevaří a celé menu si radši předem natrénovala. Dokáže Eva vzbudit iluzi dobré hostitelky?

Její menu začne kanapkami s kaviárem, ten ale každému nejede, Eva však celkem vtipně udělala také jednohubky moravské, čímž splnila úkol týdne a hostům se klobáskou strefila do chuti. Největší úspěch má její rajská polévka v italském stylu. Tak trochu do Thajska míří její kuře na kari s rýží, kde je kokosové mléko. Chuť kokosu je i v poslední mangové zmrzlině. Trochu výtvarného umění si mohou vyzkoušet i soupeři na vlastní kůži při zábavě u stolu, kde se ještě leccos probere. Eva je klidná a jako hostitelka si vede celkem dobře, Petře ale stejně moc nesedí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva,
ve středu 10.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva:

Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva
Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva
Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva
Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva
Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva
Prostřeno – 10.10. 2018 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !