Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola

11. 06. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zamíří do Plzeňského kraje. Spíš to ale vypadá, jako kdybychom se ocitli někde u slovenských hranic než v západních a jihozápadních Čechách. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se totiž utkají rovnou dva Slováci. Každopádně muži budou v mírné převaze tři ku dvěma a možná i proto soutěžící zaskočí ne úplně jednoduchý úkol týdne. Účastníci mají totiž uvařit ovocné knedlíky. A u stolu se také setkají dvě spolužačky, které se už léta neviděly, a mezitím se obě staly maminkami.

Chvíli to vypadá na dívčí alianci proti klukům, ale opravdu jen chvíli, pak bude každý hrát sám za sebe. Na jídelníčku budou tentokrát většinou samé rolády a šťouchané brambory, takže bude velká možnost srovnání. A to pro někoho nedopadne úplně dobře. Jak to na Plzeňsku dopadne nejen s úkolem týdne? Kdo to celé vyhraje? Sledujte i Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí získat jenom váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola:


Prostřeno – 11. 6. 2019 – NikolaV úterý 11.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka a barmanka Nikola (24). Druhá hostitelka žije v rodinném domě společně se svou dcerou, partnerem, maminkou a sourozenci. Jak se jí žije v tak velké rodině? U plotny Nikola předvede snahu, ale ne všechno se jí podaří, jako kdysi její mamince, která v Prostřeno! vyhrála. Poradí někdejší vítězka dceři něco užitečného? Asi by měla doporučit Nikole trošku víc soustředění a klidu, protože v jednu chvíli to vypadá, že Nikola všechno pokazila.

Hostitelka u vaření pěkně kleje a proklíná celý svět, nakonec to ale kupodivu docela vybalancuje. Jednoduché to však mít nebude. Poznají soupeři, za jakých porodních bolestí se úterní večeře rodila? Mrkev i tousty se připálí, ale hostitelka se nevzdává, naštěstí jsou ve velkém domě náhradní suroviny. Nikola se nevyhne kritickým poznámkám od bývalé spolužačky, Šárka totiž moc nejí a je vybíravá. Je tak mlsná, nebo je to taktička týdne? Kladem hostitelky je, že umí jídlo pěkně naservírovat. Úspěch má její játrová paštika s brusinkami a opečeným toustem, zeleninový krém má výraznou chuť, protože je v něm hodně vývaru i parmazán.

Na hlavní chod Nikola použila profesionální trik: krůtí rolky si nejprve předvařila ve fólii a teprve poté dopekla a v řezu vypadá její maso tak dokonale, až pánové skoro nevěří, že to připravovala sama. Moc jim ale nechutná náplň ze sušených rajčat a mozzarelly. „Tvarohová mlska“ a zábava s mícháním nápojů je příjemným zakončením úterní večeře s veselou hostitelkou, hosty by ale potěšilo ještě více péče, například jim ke koktejlům od profesionální barmanky chybí brčka.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikola, v úterý 11. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola:

Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola
Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola
Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola
Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola
Prostřeno – 11. 6. 2019 – Nikola
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !