Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.08. 2019
Dnes má svátek Ludvík
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 12.2. 2013 – Erik

12. 02. 2013 | Poslední díl
Tři muži a dvě mladé ženy se postarají v Praze a okolí o pokračování pořadu Prostřeno! Vyjde jim začátek a závěr týdne, nabídnou i jeden nevšední večírek. Co se vyklube z upovídaného Erika a zakřiknutého Matěje?

Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.

Gurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!

Prostřeno 12.2. 2013 – Erik:


Prostřeno 12.2. 2013 – ErikV úterý 12.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno recepční Erik (25): Recepční Erik Slovinsky je Slovák, který rád a hodně mluví. Je rychlý, vaření zvládá raz dva, chce být bavičem týdne. Má rád společnost a touží vyhrát. Shodou okolností si zvolí stejné maso jako Tereza.

Jaká bude Erikova panenka na sýru a ještě se sýrovou omáčkou? To uvidíme již v úterý 12.2. 2013 v pořadu Prostřeno.

Chuťově zajímavé jsou pečené brambory se sněhem. Salátek s dresinkem a restovaným lososem nikoho nezarmoutí a „jemná krémová polévka s příchutí rajčat“ je dost výrazná – Erik v hrnci utopí tři velké protlaky a hodně česneku. Bude stát výsledek za to? To zjistíme již v úterý 12.2. 2013.

Jablečný štrúdl Erik bohatě potře žloutky a oflambuje ovoce – výsledek ale nakonec neohromí. I když Jarda marně přemýšlí o tom, co by udělal jinak, pro Matěje se večeře trochu vleče. Potěší ho ale barmanský minikurz a přítomnost sympatické barmanky.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Erik,
v úterý 12.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 12.2. 2013 – Erik:

Prostřeno 12.2. 2013 – Erik
Prostřeno 12.2. 2013 – Erik
Prostřeno 12.2. 2013 – Erik
Prostřeno 12.2. 2013 – Erik
Prostřeno 12.2. 2013 – Erik
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !