Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan

12. 02. 2018 | Poslední díl
Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. V jihočeském týdnu se sejde hodně pestrá společnost. Tak pestrá, že by mohlo být zaděláno na konflikt, k tomu ale nedojde. V malebném Jihočeském kraji se totiž sejde tolerantní a férová parta a na body není vůbec skoupá. Po delším čase jsou v převaze zralé ročníky a ženy budou v menšině.

Obě dámy již dospěly k důchodovému věku, muži jsou napříč generacemi a nejmladší soutěžící, studující Jan, působí na svůj věk tak zrale, že mezi staršími kolegy nijak netrpí. Honzové jsou v pořadu tentokrát hned dva a první z nich to v pondělí na jihu celé zahájí. A nevykročí zrovna šťastnou nohou, i když měl smělé plány… Zábava bude také pestrá, jednou žádná, jindy akční – bude se střílet i rýt v hlíně.

Prostřeno – 12.2. 2018 – JanA galeje na zahrádce pod rouškou tmy, tak to tu ještě nebylo. Úkol týdne koresponduje s kalendářem – Jihočeši mají připravit nějakou masopustní pochoutku. Jak se s tím popasují? A který z reprezentantů tohoto sympatického regionu si odnese výhru? Ten, který nakonec hodně překvapí… Dívejte se na Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan:


V pondělí 12.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno brusič kovů Jan (33). První muž i první Honza bude vařit v bytě své přítelkyně, protože u něj doma se to nehodí. Ostatním je to naštěstí jedno a on je u své partnerky stejně jako doma. Dokonce tam i vymaloval pokoje v křiklavých barvách a samotnému se mu to teď sebekriticky nelíbí.

Má ambiciózní menu i zkušenosti v kuchyni, ale je nervózní tak, že dokonce roztříští mixér o podlahu. Jan nestíhá, zapomene na úkol týdne, a dokonce i na zábavu! A kamarád mu tam do toho blázince ještě přivede psa! Pro hosty je tak trošku zábavné sledovat ty zmatky, škodolibí ale nejsou. Za první chod - domácí paštiku, je hostitel dokonce pochválen a ani vývar, který bude tento týden na jídelníčku hned čtyřikrát, není špatný.

Jan ale nejvíce spoléhal na hlavní chod, který mu bohužel nevyšel. Ratatouille je studené a kachní prsa jsou uvnitř ještě syrová, což je průšvih. A ani americké lívance se zálivkou z portského vína nevyjdou, pancakes jsou trošku připálené.

Pondělní kuchař nad tím kroutí hlavou, protože jindy se mu prý dezert i kachna skvěle povedou. Bude se mstít, protože jemu šlo hodně o výhru, nebo bude ve zbývajících dnech bodovat objektivně? Zatím se za nesplněný úkol týdne i nulovou zábavu ještě ani neomluvil…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
v pondělí 12.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan:

Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 12.2. 2018 – Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice