Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub

12. 03. 2018 | Poslední díl
V srdci republiky se sejde zajímavá parta. Zdánlivě by mohla být zdrojem mnoha konfliktů, ale nastane mnohem lepší extrém: nikdo se hádat nebude a ani nechce! A že by mohli… Jde totiž o čtyři muže a jedinou ženu. Tři mladé muže, jednoho padesátníka původem ze Slovenska a jedinou ženu a zároveň nejstarší účastnici. Důchodkyně Maruška už oslavila sedmdesáté narozeniny. Tato pražská a středočeská sešlost má ještě jednu zajímavou raritu.

Pánové by měli zabodovat s bábovkou, což není úplně snadný úkol týdne. Dají to, nebo se zachovají jako bábovky? Nevykašlou se na to, dokonce to celkem zvládnou! A Marie upeče experiment – slanou bábovku, ochucenou jako šumavský bramborák lidově zvaný bác. Jediná žena u stolu září a baví pánskou společnost svými historkami, které se zčásti vážou k jejímu menu.

Prostřeno – 12.3. 2018 – JakubJak se bude mezi mnohem mladšími muži cítit jediná dáma? Dokáže se v pánské společnosti prosadit? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? A kdo bude nejsympatičtější divákům a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub:


V pondělí 12.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno elektrikář Jakub (23). Mladý elektrikář Jakub vaří tak rád, že je to prý doma, kde žije se spolubydlícím, většinou na něm. V pondělí to na něm bude určitě. A o výhru by se rád pokusil poctivě, chce předvést své kuchařské umění a potěší ho, když to hosté ocení. Kde se naučil vařit? „Když jsem se odstěhoval od mámy, musel jsem se starat sám.

Hodně věcí mi taky ukázala sestra,“ říká. I úkol týdne – bábovku - prý už dvakrát v životě zkoušel, ale ne moc úspěšně. A ani formu doma nemá, pomůže kamarád? První a nejmladší hostitel si připravil své osvědčené menu, ale narazí už u předkrmu. Slané palačinky jsou ve skutečnosti malé koupené tortilly a náplně je v nich podle hostů docela málo. U pórkového krému nenechal Jakub nic náhodě a vývar si uvařil předem. Chutnou polévku však podává studenou, což je sice oblíbené ve Francii uprostřed léta, kde se takto tradičně servíruje, ale na vymrzlém chodovském sídlišti jsou z toho hosté rozpačití. Spíš se těšili na něco teplého do žaludku.

Na hlavní chod se načekají, dokonce si krátí čas před domem. Studený je bohužel i hlavní chod – panenka, to ale v plánu určitě nebylo. Co Jakuba ale nejvíc zradilo je virtuální svět pod hladinou, který chtěl svým hostům dopřát. Jenže konzoli neuměl prostě nastavit, někde se stala chyba… Prostě trapas. Pomůže aspoň přítel na telefonu? Pobaví se soupeři na úkor hostitele, nebo ho spíš politují? A který z moučníků bude chutnější? Další Jakubův pokus o bábovku, nebo jeho mrkváč?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v pondělí 12.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub:

Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub
Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub
Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub
Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub
Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub
Prostřeno – 12.3. 2018 – Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !