Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena

13. 09. 2017 | Poslední díl
Před námi je kuchařsky vyrovnaný, tedy i napínavý týden z Pardubického kraje, kde se střetnou tři ženy a dva muži. A hraje se o pořádný balík. Nejen hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc korun od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, kdo získá nejvíc diváckých hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou. Koho potěší jejich volba tentokrát? Bude to některá ze dvou jmenovkyň, sympatických paní Alen? Nebo šikovný Pavel, či usměvavý a prozpěvující si benjamínek Ondřej? Někoho by mohla dojmout i smolařka Romana, která neokusí ani kapku alkoholu a svůj večer by nejradši vrátila na začátek, kdyby to šlo…

Prostřeno – 13.9. 2017 – AlenaZpočátku slibuje nízké bodování, jak se ale skutečně zachová? Všechno je ve hře, hostitelé většinou umí vařit a tři z nich mají i podobný osud: hodně dětí, navíc i těch v pěstounské péči. Tihle Východočeši by si mohli rozumět a také si navzájem dobře pochutnat. Komu se nejlépe vydaří úkol týdne – flambování? Kdo uspořádá tu nejchutnější a nejpohodovější večeři?

Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena:


Ve středu 13.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno druhá Alena (57).
Vzácně vyrovnaný týden pokračuje u paní Aleny z České Třebové, která pracuje na dráze a také je zkušená kuchařka. Všechny tři první hostitele spojuje fakt, že mají hodně početné rodiny a v kuchyni se umí otáčet. Alena vsadila na poctivou domáckou baštu, jejímž zlatým hřebem jsou pečená kachní stehýnka se dvěma druhy knedlíků a zelím.

To jsou notoricky známé věci, ale předkrm je trošku neobvyklý, Alena připraví vaječný aspik a domácí houstičky, jídlo, které má moc rád její manžel. Ondřej se z toho moc neraduje, protože slaný aspik nemá rád, a přestože se první chod u stolu docela řeší, většině pozvaných nakonec chutná. Aspik obsahuje i sladká tečka, ve „tvarohových bábovičkách s ovocem“ je pro zpevnění také, ale to už Ondřejovi nevadí, sladké želé miluje.

Slovenku Romanu někteří podezírají, že taktizuje stále víc, potom, co nejí oříšky a nesmočí ret v žádném alkoholu včetně flambovaného ovoce, do kachničky jen ďobne, prý nemusí ani husu. Hostitelce to na náladě ale neubere, dokáže udržet dobrou náladu i konverzaci a v klidu chápe, že ne každému se strefí do chuti. Soupeře dostane také kreativní zábavou, dokonce i muže těší, že se naučí vyrábět gelové svíčky. A nikdo z Alenina nového hezkého bungalovu s velkou knihovnou neodchází hladový.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alena,
ve středu 13.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena:

Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles