Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.9. 2018 – Lucie

13. 09. 2018 | Poslední díl
V Jihomoravském kraji, především v Brně, budou ženy opět ve velké přesile. Týden zahájí jediný muž této věkově pestré moravské partičky. Podíváme se na chatičku s kadibudkou a bez elektřiny nebo uvidíme křepelčí chov a ochutnáme křepelčí hostinu. A jaký úkol týdne naše soutěžící čeká? Nebude to nic tak hrozného a ostatním přijde jistě k chuti oblíbená bruschetta. A možná už všichni budou umět italský předkrm také správně vyslovit. Nebo ne?

A co ještě nás v příštím Prostřeno! čeká? Samozřejmě krásných šedesát tisíc korun pro vítěze a deset tisíc pro soutěžícího, kterému odevzdají nejvíce sympatií hlasující diváci. A stejná částka čeká i na jednoho z těch, kdo se zúčastní internetového hlasování na stránkách pořadu Prostřeno! Kdo to celé v Brně a na jižní Moravě vyhraje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a vše se dozvíte!

Prostřeno – 13.9. 2018 – LucieProstřeno – 13.9. 2018 – Lucie:


Ve čtvrtek 13.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno věrná divačka pořadu Prostřeno! Lucie (30). Lucie své účinkování prý pojala jako sociální experiment. Zajímá ji, jak lidi pod tlakem fungují, co všechno jsou schopni udělat pro peníze atd. Čtvrtá hostitelka bydlí v novém bytě na okraji Brna s přítelem. Jako první si připraví mini quiche, každý dostane malý francouzský slaný koláč s náplní ze slaniny, pórku, tučné kysané smetany, vajec a sýra.

 Těsto se musí předem odležet, což platí i o sladké tečce, opět francouzské specialitě crème brûlée. Při vaření to vypadá, že má Lucie práci dobře zorganizovanou, vždyť v zaměstnání vede tým! Hosté dostanou na přípitek originální cider. Co ale vázne, to je Lenka, na kterou se musí čekat, a prý to není poprvé. Lucka se tím ale rozhodit nenechá a pokračuje v e své slibně nastartované večeři. Dámy si mezitím při šmejdění utahují z Radka, který je celý červený, a dostanou i zatím nejchutnější úkol týdne, bruschetta hostinu zahájí.

Předkrmový quiche ještě doprovodí salátek, hrášková polévka s pestem z medvědího česneku u většiny též zaboduje, snad jen Lenka u stolu stávkuje. Je to taktika, nebo jí krém opravdu nechutná? Na burgundské hovězí s máslovou bramborovou kaší se chvíli čeká, vyplatí se to čekání? Pro Sáru omáčka bez hub, podle Radomila a Lenky je chuť vína v omáčce až moc silná, jinak se ale všichni nakonec i včetně Radka olizují. Sladká je zábava i dezert se sladkou krustičkou též nikoho nezarmoutí – naopak.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve čtvrtek 13.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice