Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel

14. 06. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zamíří do Plzeňského kraje. Spíš to ale vypadá, jako kdybychom se ocitli někde u slovenských hranic než v západních a jihozápadních Čechách. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se totiž utkají rovnou dva Slováci. Každopádně muži budou v mírné převaze tři ku dvěma a možná i proto soutěžící zaskočí ne úplně jednoduchý úkol týdne. Účastníci mají totiž uvařit ovocné knedlíky. A u stolu se také setkají dvě spolužačky, které se už léta neviděly, a mezitím se obě staly maminkami.

Chvíli to vypadá na dívčí alianci proti klukům, ale opravdu jen chvíli, pak bude každý hrát sám za sebe. Na jídelníčku budou tentokrát většinou samé rolády a šťouchané brambory, takže bude velká možnost srovnání. A to pro někoho nedopadne úplně dobře. Jak to na Plzeňsku dopadne nejen s úkolem týdne? Kdo to celé vyhraje? Sledujte i Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí získat jenom váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel:


Prostřeno – 14. 6. 2019 – PavelV pátek 14.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší hostitel Pavel (49). Ženatý otec rodiny už vystřídal hodně profesí a dnes řídí sanitku. Hosté by měli jeho profesi uhádnout při šmejdění bytem, na kterém Pavel podle svých slov stále pracuje. Ze soupeřů si hostitel trochu vystřelil, protože jim nakukal, že půjdou k němu na chatu, nakonec ale skončí v paneláku. V interiéru návštěvu zaujme množství lebek i terčů, protože hostitel šipky miluje, je v nich opravdu dobrý a s manželkou mají dokonce vlastní tým. Co o sobě sympatický Pavel prozradí?

 A jak to bude s vařením? Každopádně si docela věří a slivovice poteče proudem. Chce snad Pavel návštěvu opít? Tvrdý přípitek je příjemná změna a menu poslední večeře vypadá slibně. Poučený hostitel dělá ve finále, co může – tak třeba bramboračka bude s houbami i bez, aby byli u stolu všichni kolegové spokojení. K prvnímu chodu, což je Caesar salát s kuřecím masem, podává i houstičky.

Sice od babičky, ale to nevadí. Vepřová panenka bude zabalená v krustě z listového těsta, opět bude se šťouchaným bramborem, štiplavou chuť jídlu dodá dijonská omáčka. Šárka ale zase nemůže… Přesto jí hostitel upeče světlé palačinky, protože „kakaová palačinka s crème fraîche a glazovanými višněmi“ by jí nejela, když nemusí kakao ani čokoládu. Ocení to vybíravá Šárka při bodování? A co ostatní? Ve finále dojde i na hru na pravdu. Jak Pavel ustojí všetečné otázky soupeřů?


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel, v pátek 14. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel:

Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 14. 6. 2019 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !