Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.08. 2019
Dnes má svátek Ludvík
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan

15. 02. 2018 | Poslední díl
Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. V jihočeském týdnu se sejde hodně pestrá společnost. Tak pestrá, že by mohlo být zaděláno na konflikt, k tomu ale nedojde. V malebném Jihočeském kraji se totiž sejde tolerantní a férová parta a na body není vůbec skoupá. Po delším čase jsou v převaze zralé ročníky a ženy budou v menšině.

Obě dámy již dospěly k důchodovému věku, muži jsou napříč generacemi a nejmladší soutěžící, studující Jan, působí na svůj věk tak zrale, že mezi staršími kolegy nijak netrpí. Honzové jsou v pořadu tentokrát hned dva a první z nich to v pondělí na jihu celé zahájí. A nevykročí zrovna šťastnou nohou, i když měl smělé plány… Zábava bude také pestrá, jednou žádná, jindy akční – bude se střílet i rýt v hlíně.

Prostřeno – 15.2. 2018 – JanA galeje na zahrádce pod rouškou tmy, tak to tu ještě nebylo. Úkol týdne koresponduje s kalendářem – Jihočeši mají připravit nějakou masopustní pochoutku. Jak se s tím popasují? A který z reprezentantů tohoto sympatického regionu si odnese výhru? Ten, který nakonec hodně překvapí… Dívejte se na Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan:


Ve čtvrtek 15.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno student Jan (19). Ve čtvrtek se nelehké úlohy kuchaře a hostitele ujme mladý student Jenda, který bydlí ještě doma s maminkou v paneláku v Českých Budějovicích. Prý se v kuchyni motá už jedenácti let. I on zariskoval s rybou, tentokrát je v podobě předkrmového tartaru z lososa a pro některé je to premiéra – a úspěšná. První chod všem hostům chutná.

Tomatová polévka sypaná parmezánem už nedopadne tak jednoznačně, Eva s Jaruškou rajskou polévku totiž vůbec nejedí. Tato sice není jak ze školní jídelny, je italského typu, víc kořeněná, hustá a kyselejší, takže Jaruška ji vezme jakž-takž na milost, Eva se ale omluví. Té nechutná ani hlavní chod, Jendův kuřecí stehenní steak na rozmarýnu s gratinovaným bramborem je pro ni „parodií na steak“, ostatním ale jídlo chutná, hlavně brambory zapečené se smetanou a sýrem.

A čím Honza nejvíc zaboduje? Pěkně naservírovaným čokoládovým brownies se zakysanou smetanou, zdobeným pistáciemi a mátou. A také zábavou, návštěvou střelnice s instruktorkou. Kdo střelbu oželí a kdo provrtá terč nejpřesněji? Kolegy si získá v neposlední řadě i tím, jak pozorný je to, přes své mládí, hostitel. Natrénováno má prý z brigád v restauraci, kde také prohloubil svůj zájem o gastronomii.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
ve čtvrtek 15.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan:

Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan
Prostřeno – 15.2. 2018 – Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !