Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr

19. 02. 2016 | Poslední díl
„Strčit ptáka do rozpálený trouby, to není žádný umění, to umí každej blbec, ale vrazit tam buchtu, to je machrovina.“  Rozverné motto charakterizuje celý pražsko-středočeský týden. Jeho autorkou je první účastnice, důchodkyně Anna, která nejde pro ostré slovo a mudrování daleko. Snad všechn jídlo by nejradši „vyhodila z okna“. Péct se bude hodně, protože úkolem týdne je kynuté těsto.

Není to určitě týden plný hádek, ale taktiky se dočkáme vrchovatě. Také pestrého vaření i pestré společnosti, kde mají mírnou převahu muži, protože složení je tři ku dvěma ve prospěch silného pohlaví. Ale obě ženy se mezi pány rozhodně neztratí a převaha pánů oběma dámám vyhovuje.
Důchodkyně Anna rozhodně v koutě stát nebude, ani hra na pravdu nechybí. V pátek padne zásadní otázka: „Kolik jste dali nejméně bodů?“ Odpověď všechny zaskočí a možná napoví, co se odehraje, až všichni odklopí svoje poklice. Kdo bude v hlavní roli a s kým si to ostatní chtějí vyříkat?

Prostřeno – 19.2. 2016 – Petr:


Prostřeno – 19.2. 2016 - PetrV pátek 19.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno pohřebák Petr (54). Vdovec Petr, který bydlí v domku se zahradou kousek od Kladna, přišel vyhrát. Podaří se mu to? Zatím se jeví jako ironický glosátor se smyslem pro černý humor, což je asi při jeho práci v pohřební službě nezbytné. Přípitek podává stylově v urně. Petr miluje maso, na to se u něj také těší důchodkyně Anna. Zvládne hostitel vše bez problémů, jak se během celého týdne kasal? „Umím pár jídel a ty pak točím dokola,“ uvádí své kulinářské zkušenosti na pravou míru.

Patří mezi Petrovy tutovky játrová paštika, pórková polévka, pečená kachna či větrník na plech? „Maso s masem“, jak se v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2016 obává Luboš, to tedy nebude. A Petr má strach, že hodně z jeho nabídky soupeři nejí. Paštika je z kuřecích jater, druhá půlka přijde do nádivky. Přílohou jsou domácí rohlíčky - úkol týdne. Podle Anny je paštika tragédie, podle Petera je nedochucená.

Zato prý pórkovou polévku „vystřihl perfektní“. S plněnou a zčásti vykostěnou kachnou je v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2016spousta práce, jaká k ní bude příloha? Ta není na Petrově chlapském stručném menu uvedena. A co chybí na stole? Slánka! Tu hostitel zapomněl v autě a prý kvůli tomu dostane pěkně vyhubováno od své přítelkyně. Velká kachna s nádivkou není ani po dvou hodinách ještě propečená, nervózní hostitel musí proto improvizovat a zařadit na pořad nejprve zábavu – opět s urnou.

Mezitím se v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2016 kachna bohužel rozpadla, takže je veta po krásné mozaice. „Stejně to nedojedli, škoda pro ně vařit,“ povzdechne si zpocený a zmožený hostitel, satisfakcí mu ale může být povedený dezert. Větrník na plech báječně vyšel a je to sladká tečka, jak má být. Petr je ale zklamaný a finále ho dorazí.Proč? Sledujte Prostřeno z Prahy a středních Čech a dozvíte se to!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pátek 19.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr:

Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr
Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr
Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr
Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr
Prostřeno – 19.2. 2016 - Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !