Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava

19. 06. 2019 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se sejde pestrá a velmi přátelská pětka, která umí vařit, umí se bavit, je tolerantní, boduje férově a nezávidí. Tři muži a dvě ženy dělí sice generace, poznáme dvě studentská sdílená bydlení a ve finále i sídlo jako na zámku. Vařit se bude hezky česky, ale na stole přistanou také pokrmy z francouzské, asijské nebo kreolské kuchyně.

A ve finále vše završí nejen výjimečný večer u zajímavého a zcestovalého hostitele, ale také jedno skutečně velkorysé gesto. Úkol týdne byl vybrán s nadsázkou – hosté mají připravit pověstnou „kostku ve skluzu“ nebo něco z molekulární kuchyně. Na to se bude muset jít s humorem, pěkně od lesa a pokud možno moderně a nápaditě.

Prostřeno – 19.6. 2019 – MiroslavaProstřední hostitelka paní Miroslava už v soutěži jednou vařila. Dnes má za sebou boj s vážnou nemocí a musí držet přísnou dietu. Jak jí to půjde v kuchyni tentokrát? Budou se hosté u Mirky postit, nebo dostanou pořádnou českou baštu? Zvítězí mládí, nebo zkušenost? Sledujte Prostřeno! ze srdce republiky a hlasujte! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava:


Ve středu 19.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno invalidní důchodkyně Miroslava (56). Vdaná maminka tří dospělých dcer vařit umí, jeden čas také pracovala jako pomocná síla ve školní jídelně. Mirka, která už jednou v pořadu vařila před osmi lety, miluje českou kuchyni, klasické omáčky a maso. Od té doby se ale v jejím životě hodně změnilo. Poté, co překonala rakovinu slinivky břišní, je na přísné dietě a nechce se rouhat, i když chuť na tradiční kuchyni má stále.

Hostům ale dietu nepředepíše, naopak její klasické menu je docela příjemná změna. Na úvod je krůtí roládka s pečivem, a protože Mirka miluje vývary se spoustou nudlí a drůbežími srdíčky, na druhý chod bude právě tahle polévka. Nejen pánové se už těší na guláš s kynutým knedlíkem, samozřejmě domácím, kupovaný by prý neprošel ani u Mirky doma. Tam ale vařit nebude, podíváme se do domku její neteře v Kralupech, kde se Mirka docela vyzná. Sladkou tečku, piškotovou roládu s čokoládovým krémem, si kvůli ztuhnutí upekla už včera, ale její světlou variantu, připravenou před kamerami ve středu, hostitelka také podává.

Miroslava je doma v invalidním důchodu, a tak si život pestří nejen účastí v pořadu Prostřeno!, ale také malováním. A právě jednu z výtvarných technik hostům v závěru svého večírku předvede. Jak soupeřům zachutná guláš a jak se jim bude líbit Mirčina výtvarná zábava? A přizná se nejstarší hostitelka k tomu, že už v pořadu kdysi soutěžila?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miroslava, ve středu 19. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava:

Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles