Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.4. 2014 - Anna

2. 04. 2014 | Poslední díl
Pardubický kraj v pořadu Prostřeno reprezentuje pět žen – po čase nás tedy čeká ryze dámská jízda. Ta občas zaskřípe a drhne, obzvlášť když kočičky vytasí své nabroušené drápky! Téhle východočeské pětce poskytne dost „střeliva“ už první hostitelka. Slovenka Nina není jen „obyčejná“ vegetariánka, která odmítá maso, ale nejí také brambory, mouku a mléčné výrobky. Co tedy bude celý týden vlastně jíst? A jak bude pokrmy hodnotit, zajímá logicky ostatní.

Annu a Lucii také v pořadu Prostřeno vytáčí vášnivá sportovkyně Alice, kterou považují za falešnou a proradnou herečku. Proč se obě ke konci tak zradikalizovaly, však Alice nechápe. Je to taktika, nebo jim opravdu došla trpělivost? Úkol týdne také nikomu nepřidá – carving není jen způsob lyžování, ale i kouzlení s ovocem a zeleninou.

Prostřeno 2.4. 2014 - AnnaChce to praxi, trpělivost a speciální pomůcky. Kde to ale vzít, když máte plné ruce práce s vlastním vařením? Kdo se s touhle kulinářskou disciplínou popere nejlépe? To a ještě mnohem víc uvidíte na Primě ve vašem dalším premiérovém Prostřeno!

Prostřeno – 2.4. 2014 – Anna:


Ve středu 2.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno ukřivděná vdova Anna (56). Anna je zkušená kuchařka. Chce si vysloužit uznání, protože jí chybí pochvala od manžela a maminky, kteří už tady nejsou. Dočká se pochvaly od soupeřek?

Menu vypadá v pořadu Prostřeno s datem 2.4. 2014 na lukulské hody, tak proč ty slzičky v závěru večírku? Kvantita převážila nad kvalitou. Méně by bylo více… Hlavní chod lehce připomíná ten včerejší, králíka ale nahradí krůta a masa by prý mohlo být víc. Lucka dojídá ostatním.

Knedlíky budou v pořadu Prostřeno s datem 2.4. 2014 houskové a bramborové i zelí bude dvojí, a dost sladké. Předchází mu gulášovka, maso je i v předkrmu a večeři zakončí tuplovaný moučník z kynutého těsta: štrúdl a buchty. Je to vše vůbec v silách jedné obyčejné, byť „vyvařené“ smrtelnice?

Nina přesto v pořadu Prostřeno s datem 2.4. 2014 hladoví a soupeřky si vyslechnou další kapitolu o zdravé výživě, což leze na nervy Olze a hrubě to nebaví Annu, vyznavačku tradiční české kuchyně. Kdo se blýskne nejlepší muškou a vyhraje u ní souboj v šipkách?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna,
ve středu 2.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.4. 2014 - Anna:

Prostřeno 2.4. 2014 - Anna
Prostřeno 2.4. 2014 - Anna
Prostřeno 2.4. 2014 - Anna
Prostřeno 2.4. 2014 - Anna
Prostřeno 2.4. 2014 - Anna
Prostřeno 2.4. 2014 - Anna
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík strašná soutěžící,bohužel,někteří lidé jsou zlí a mají problém sami se sebou...
Obrázek uživatelky
profil
teda to je zlá ježibaba, navíc ožralá.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka