Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman

2. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Ústeckém kraji a bude to celkem testosteronový týden, který bude také hodně o otcovství a o rodinných i mezilidských vztazích vůbec. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou totiž muži v převaze. Čtyři ku jediné ženě – Markétě, nejmladší účastnici, která je v očekávání. Výhra by se soutěžícím hodila, vždyť na severu je, jak víme, život tvrdý a s nikým se nemazlí.

Úkolem týdne bude všeobecně oblíbená pizza. Jak se s takovým zadáním účastníci z Ústecka poperou? Celkem odpovědně, a přestože si to někdy trošku ulehčí, na zadání nerezignují. U stolu se sejde docela svérázná partička „mladých a neklidných“, pozornost si hned získá „pán prstenů“ Oliver. Ten se skoro štítí zeleniny, moc jí také nedá milovník masa František, první hostitel Václav se zase nedotkne hub, které jsou na repertoáru celkem často.

Prostřeno – 2.5. 2019 – RomanJak se bude uprostřed mužů cítit jediná žena, navíc benjamínek týdne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s Prostřeno! Sledujte svoji oblíbenou hostitelsko-kulinářskou show od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman:


Ve čtvrtek 2.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Batman Roman (31). Jsme opět v Mostě, kde další večeře proběhne pod taktovkou svérázného vousáče Romana, který se charakterizuje jako „tvrdohlavý snílek“. Roman se nedávno vrátil z Anglie a zatím nepracuje a pomáhá své ženě s narozeným synem. Co na to řeknou hosté?

Roman se prý v Anglii naučil větší toleranci, asi se změnil a ostatní vnímají, že je jiný, do party úplně nezapadne. Soupeři si o něm myslí, že je hráč, on zase vnímá Olivera jako někoho, kdo se předvádí a chce na sebe upoutat pozornost za každou cenu. Alespoň má však Roman čas věnovat se vaření a přípravě menu... Prý se tak bojí úkolu týdne, že si ho raději přečte vsedě na záchodové míse, aby byl na vše připraven.

I on chce totiž vyhrát. Pár šikovných tipů získal od pražského šéfkuchaře, kterého si váží a na jehož rady dá, ovšem to není pro Olivera žádný argument: „Měl to vymyslet sám!“ tvrdí největší Romanův soupeř. Proč Roman nechce prozradit, z čeho je předkrm? Má pro to své důvody; v jeho sýrových kuličkách je kozí sýr a nechce, aby chuť hostů ovlivnily předsudky.

A na nazdobeném barevném předkrmu a sladko-slané kombinaci s příchutí ořechů a červené řepy si pak soupeři opravdu pochutnají. Zajímavý je i bramborový krém s houbami. „Co je ale v těch houbách kyselého?“ zajímá Olivera, který by naložené houby nepozřel. Naštěstí je to jen neškodná kapka citronové šťávy.

Po bytě, kde zaujme hostitelova sbírka Batmanů, se netradičně šmejdí až po polévce. Úskalím hlavního chodu s kachním prsíčkem a omáčkou z portského vína je batátové pyré, jehož nezvykle nasládlá chuť hostům nejede, to se ale nedá říct o dezertu s nevšedním názvem „láva cake s ovocem“. Během jídla přijde na přetřes i život v Anglii a vážnější sociální téma. A kdo se ukáže jako největší znalec filmů?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Roman, ve čtvrtek 2. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman:

Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman
Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman
Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman
Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman
Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman
Prostřeno – 2.5. 2019 – Roman
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !