Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel

20. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno bude tentokrát v Olomouckém kraji. V boji o titul nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc se utkají tři ženy a dva muži. Jako první se k plotně postaví benjamínek skupiny Karel. Student střední školy vařením doslova žije. Je to jeden z jeho největších koníčků. Ani soutěžního vaření se Karel nebojí a rozpálí úplně všechny plotýnky. Však také jeho menu bude moderní a časově náročné – samé omáčky a serepetičky. Obyčejná nebude ani zábava. Karel pro hosty připraví sabrage. Bude se někdo šavle bát? Anebo všichni zkusí hrdlo useknout? Každopádně na dobré se čeká a na Karlovo jídlo se čekat opravdu bude. Jak to vezmou hosté? Budou mít všichni dostatek pochopení pro mladého studenta?

Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel:


V pondělí 20.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Karel Turek (18). Benjamínek týdne Karel je studentem třetího ročníku na Střední průmyslové škole v Šumperku, kde studuje obor průmyslový design. O gastronomii se zajímá, o víkendech chodí na brigády a dělá pomocníka v kuchyni, v zimě pracuje v bufetu. Karel bydlí s rodinou v domě 4+1 s rodiči a sourozenci. Do pořadu ho přihlásili rodiče, protože rád vaří a peče. Nějaké rady mu mohla dát i maminka, která sama v pořadu účinkovala před dvěma roky. Pokud by syn vyhrál, jeli by na rodinnou dovolenou.

Prostřeno – 20.5. 2019 – KarelCharakter: Prý přátelský, ochotný, pracovitý, občas též nepoučitelný.
Zájmy: Vaření a pečení. Zkouší si natáčet videa a reportáže z různých akcí, které pak stříhá. Rád maluje.
Vztah k vaření: V kuchyni se rád pohyboval od dětství. Proto také chodí na brigády do kuchyně a bufetu. S oblibou připravuje osvědčené recepty, jako je svíčková, různé krémové polévky a sladké dezerty.
Chutě: Má rád saláty, krémové omáčky, různé vývary a sladká jídla. Miluje svíčkovou.
Nesnáší: Houby a ryby, které mají hodně kostí. Nikdy by nesnědl mořské plody, cvrčky nebo šneky. Při stolování mu vadí neslušné chování a telefon na stole.
Očekávání: Těší se na nové recepty a jídla. Rád pozná nové lidi, takže je zvědavý, jaká parta ho čeká. Účast bere jako velkou výzvu a je zvědavý, jak vše zvládne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Karel, v pondělí 20. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel:

Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel
Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel
Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel
Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel
Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel
Prostřeno – 20.5. 2019 – Karel
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Karel byl moc šikovný. Fandím mu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles