Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 21.2. 2019 – Petra

21. 02. 2019 | Poslední díl
Další Prostřeno! se odehraje Jihomoravském kraji, kde budou muži ve velké přesile. O šedesát tisíc korun a hostitelskou čest k tomu se na jihu Moravy totiž utkají čtyři muži a jediná žena. Ale Petra není žádná puťka; má smysl pro legraci, hezky se směje, vařit taky umí, prostě do pánského kolektivu dobře zapadne a muži si její přítomnosti cení.

Za úkol týdne má tahle převážně testosteronová partička připravit něco, co by jim mohlo být blízké. Jde o nějakou jihomoravskou specialitu. Že to bude samé uzené, klobásky a slivovice? Nakonec z toho zbydou jen ty pálenky!

Prostřeno – 21.2. 2019 – PetraA Petra překvapí, když pro změnu připraví do hrnečků grog. Nejstarší hostitel Bohouš má na starosti finále, ale je to docela výbuch. Hodně teorie, ale skutek utek, jak už to tak občas bývá. Co poslední hostitel všechno nestihne a komu to bude dávat za vinu? Hruškovici, kterou se při vaření posiluje, nebo své nastávající?

A bude někdo i v téhle jinak moc pohodové sešlosti taktizovat? Bude jeden výherce, nebo se bude výhra dělit? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a podpořte svého favorita, vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!

Prostřeno – 21.2. 2019 – Petra:


Ve čtvrtek 21.2. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (39). Vyučená čalounice, která žije sama se svými dětmi, dnes pracuje jako obsluha nedaleké čerpací stanice. Čtvrtá hostitelka má malý byt, kde toho ke šmejdění moc není. Navíc Petra respektuje soukromí svých milovaných dospívajících dětí, že druhý, dětský pokoj je tabu. Zato se u ní najde kytara a to je příležitost pro Bohouše, který předvede kousek ze svého pěveckého umění.

Skromnější bydlení hostitelka vynahradí sytou večeří – u ní nikdo hladovět nebude: menu je moderní a na úrovni, Petra si v kuchyni ví rady. Bohouš zase u večeře perlí a všichni už se nemohou dočkat, až jim zítra konečně předvede, co sám dovede. Petra, která ráda kreslí, nebo ji baví moderní historie, si také rozumí s květinami, což je i čtvrteční tvořivá zábava. A co hostům připraví?

Začne avokádovou pomazánkou na chlebíčcích, které kombinují sušenou šunku, avokádo a kozí sýr. Polévka je dýňová se smetanou a opečeným chlebem, zajímavá jsou šťavnatá (a bohužel přesolená) kuřecí prsa v majonéze s nivou. Slabší je příloha - opečené brambory s česnekem a rozmarýnem dlouhým čekáním ztvrdly. Co se ale Petře opravdu povede, to je sněhový dort s ovocem Pavlova, Ten není lehký dobře upéct a hostitelce se povede a moučník jí „nespadne“. Jen Bohoušovi se zdá, že je „tak sladký, až je kyselý“…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra, ve čtvrtek 21.2. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !